Norwegen N 5 Oslofjord Svenner - Porsgrunn - Jomfruland

Kaart ID: NOR 5
Schaal 1:50.000

€ 27,70*

 
 
Productnummer: 20507

Beschrijving

De Zeekaart N 5 bestrijkt de westkust van de Oslofjord van de vuurtoren van Svenner tot Jomfruland. De gedetailleerde schaal is 1:50000.

Wij drukken de kaart op verzoek van de klant van actuele gegevensreeksen van het Noorse Bureau van Hydrografie met behulp van de Print-on-Demand (POD) methode.

POD-kaarten zijn uitgesloten van uitwisseling.

De officiële Noorse zeekaarten zijn niet alleen geschikt voor watersporters en sportvissers voor navigatie maar genieten ook grote populariteit bij cruisetoeristen.

Voor meer informatie over de officiële Noorse zeekaarten die door HanseNautic met behulp van het print-on-demand (POD)-proces worden gedrukt klikt u hier.

Maat: Einzelkarte Papier
Region: Europa, Skagerak, Norwegen
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Recommended by HanseNautic

Havneguiden 2 Landesund - Lindesnes
De Moenchen zuidoostkust van de Oslofjord is veel gemakkelijker te bedwingen als Havneguide 2 u mag begeleidenIn deze havengids van Noorse makelij maakt u kennis met 293 havens ankerplaatsen en na

€ 74,90*

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Finnischer BOOTSPORTKARTEN E
De Finse vaarkaartenset E Selkämeri/Bottenhavet bestrijkt de zuidoostelijke kant van de Botnische Golf. Binnen deze reeks wordt het kustgebied bestreken tot op ongeveer 5 m afstand van de kust. De kaa

€ 58,00*
Norwegen N 473 - Langesund - Herøya
De Zeekaart N 473 bestrijkt de toegangswegen tot Porsgrunn en het Grenlandsområdet. Het zeegebied bij Langesund Stathelle Brevik Frier Asdaltangen tot Herøya zijn in detail weergegeven op een schaal

€ 27,70*
NV Charts Norway NO2 - Oslofjord Sør, Svenska Grensen til Kragerø
De NV Kaarten Atlas NO2 bestrijkt de zuidelijke Oslofjord. NV-kaarten voor de Noorse kust zijn gebaseerd op gegevens van het Noorse hydrografische bureau en bevatten ook de havenplattegronden van de "

€ 74,99*
-5 %
Norway (RCC)
Een uitgebreide vaargids voor de gehele Noorse kustlijn van Oslo tot Nordkapp en Svalbard.Deze RCC vaargids bestrijkt de lange en complexe kustlijn van Noorwegen van de Zweedse grens in het Skagerrak

€ 77,00* € 81,20* (5.17% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.