Norwegen N 77 Atlantik Tjeldsundet - Harstad - Lavangen

Kaart ID: NOR 77
Schaal 1:50.000

€ 27,70*

 
 
Productnummer: 20578

Beschrijving

De Zeekaart N 77 bestrijkt in detail de kusten van Noord-Noorwegen ter hoogte van de Lofoten-eilanden. Dit omvat de Tjeldsund en het zeegebied van Harstad in het noordwesten tot Lavangen in het oosten. Kustkaarten / nautische kaart schaal 1:50.000.

We drukken de kaarten op verzoek van de klant van de nieuwste datasets van het Noorse Bureau voor Hydrografie met behulp van de print-on-demand (POD) methode.


De editie 2020 houdt rekening met de nieuwe bakens en bakensectoren die volgens het IALA-systeem langs de kust van Noorwegen zijn ingevoerd. Andere correcties zijn onder meer bodemgesteldheid dieptes snelheidsbeperkingen en pijpleidingen onder water.

POD-kaarten worden niet uitgewisseld.


De officiële Noorse zeekaarten zijn niet alleen voor watersporters en sportvissers  om te navigeren maar genieten ook grote populariteit bij cruisetoeristen.

Voor meer informatie over de officiële Noorse zeekaarten die door HanseNautic met behulp van het print-on-demand (POD)-proces worden gedrukt klikt u hier.

Uittreksel van de Noorse zeekaart N 77 met ZOC-diagram. Dit toont de vertrouwenszones d.w.z. de nauwkeurigheid van de peilingen en dieptegegevens.

Vertrouwenszone voor Noorse Nautische Kaart N77

Maat: Einzelkarte Papier
Region: Europa, Atlantik, Norwegen
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.