NL 1807

Kaart ID: NL 1807
Uitgave: 2018
Uitgave datum: 30.03.2012

€ 31,50*

 
Productnummer: 20790
Fabrikant-Nr.: Hydro1807

Beschrijving

NL 1807 Zoommeer Volkerak en Spui Haringvliet Hollandsch Diep

Deze Nederlandse zeekaart bestrijkt een deel van de Zuid-Nederlandse binnenwateren waar je een labyrint van waterwegen tegenkomt en de hele variëteit aan Nederlandse watertypen leert kennen.

Kaartformaat

Nederlandse pleziervaartuigkaarten zijn handzame kaarten in het formaat 52 x 38 cm. Zij bevatten alle noodzakelijke kaartfragmenten voor de respectieve gebieden in de beste schalen. Ze zijn gedrukt in kleur zeer duidelijk en bevatten als bijzonderheid markante oriëntatiepunten in grafische weergave.

Update

De officiële zeekaarten van de Nederlandse Hydrografische Dienst worden met onregelmatige tussenpozen opnieuw uitgegeven. De bijwerkingen vinden met tussenpozen van 2 en 3 jaar gedurende het gehele jaar plaats en niet alleen aan het begin van het seizoen in het voorjaar. Informatie over wijzigingen in de zeekaarten is te vinden op de website van de Nederlandse Hydrografische Dienst via de Berichten aan Zeevarenden.

Sportbootkaarten van de Nederlandse Hydrografische Dienst

De Hydrografische Dienst van de Koninklijke Marine informeert zeevarenden over scheepvaartroutes de zeebodem en onderwatergevaren zoals scheepswrakken. Daartoe stelt de Hydrografische Dienst zeekaarten samen legt hij de zeegrenzen van Nederland nauwkeurig vast en voert hij dieptemetingen uit. Voor de pleziervaart worden 7 sets zeekaarten uitgegeven die elk een kustvak bestrijken.

Aanbeveling

Voor degenen die de voorkeur geven aan meer actuele zeekaarten in combinatie met een rectificatiedienst moet worden gekozen voor de NV-kaarten (NL1-NL7) van Nederland. Deze worden jaarlijks in maart heruitgegeven en zijn dus actueler dan de reeks van 1800.

Format: Plano & Einzelkarten
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

NL 1805
NL 1805 Oosterschelde, Veerse Meer en GrevelingenmeerDiese niederländische Seekarte umfasst einen Teil der südniederländischen Binnenreviere. Es wird ein Labyrinth von Wasserwegen mit der gesamten Vie

€ 31,50*
NL 1803
NL 1803 Westerschelde, Vlissingen tot Antwerpen en Kanaal van Gent naar TerneuzenDiese Niederländische Seekarte umfasst den Südlichsten Teil der niederländischen Binnen Reviere, wo man auf ein Labyrin

€ 31,50*
NL 1801
NL 1801 Noordzeekust, De Panne tot Den HelderDiese Niederländische Seekarte umfasst die niederländische Küste von den Watteninseln (Den Helder) bis zur belgischen Grenze.KartenformatHolländische Sport

€ 31,50*