Channel Islands Cherbourg Peninsula North Brittany

Peter Carnegie

€ 56,80*

Productnummer: 22320
Hersteller: Imray
Fabrikant-Nr.: IB0199-1
Gewicht 1.7 kg

Kanaaleilanden schiereiland Cherbourg Noord-Bretagne

De gebiedsgids 'Kanaaleilanden schiereiland Cherbourg Noord-Bretagne' is geschikt voor alle watersportliefhebbers die het Kanaal aan de Franse kant willen bereizen. Het eerste hoofdstuk behandelt de Kanaaleilanden d.w.z. Alderney Guernsey Herm Sark en Jersey. Deze eilandengroep ligt dicht bij de Franse kust maar behoort tot Groot-Brittannië. In het tweede hoofdstuk wordt het schiereiland Cherbourg besproken. Het bestrijkt het gebied van St.Vaast-La Hougue in het noordoostelijke punt tot Granville en de Iles Chausey in het zuiden. Het derde hoofdstuk gaat over de noordkust van Bretagne. Daar wordt het gebied van Cancale in het oosten tot Le Conqeut en het eiland Ouessant in het westen bestreken. Ook het Plateau des Roches Douvres en gedetailleerde secties over de bevaarbare rivieren zijn opgenomen. 'Kanaaleilanden schiereiland Cherbourg Noord-Bretagne' beschrijft in detail de havens en mogelijke ankerplaatsen in de regio. De talrijke beschreven foto's en de kaartgedeelten maken de passages tussen de rotsen en eilanden voor de kust veel gemakkelijker.

Varen op het Kanaal

Dit vaargebied op het ruige Engelse Kanaal is beslist een uitdaging vanwege de sterke stromingen wind en getijden. Dit werk bevat voldoende praktische adviezen om zo goed mogelijk op dergelijke uitdagingen voorbereid te zijn. Het Kanaal aan de Franse kant is echter landschappelijk zeer bijzonder en daarom nog steeds een aan te bevelen vaargebied vooral voor watersporters die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de minder vaak gebruikte passages en ankerplaatsen.

Channel Islands Cherbourg Peninsula North Brittany is in het Engels de laatste editie is van 2018.

Eigenschaften "Channel Islands Cherbourg Peninsula North Brittany"
Autor: Peter Carnegie
Format: Hardcover / gebunden
Region: Europa, Englischer Kanal, Atlantik, Frankreich Atlantik
Sprache: Englisch

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

NV Atlas France - FR2 - Cherbourg à St. Malo
NV Atlas France - FR2 - Cherbourg à St. Malo
Iedereen die zich aangetrokken voelt tot de prachtige Kanaaleilanden wordt goed bediend door de FR2. Deze reis moet goed worden voorbereid want hoe onschuldig en romantisch de afzonderlijke eilanden o

€ 49,00*