C-MAP MAX Wide EM-M111 East Medit. Black Sea

€ 289,00*

% € 296,31* (2.47% bespaard)
 
Informationen zu Ihrem Kartenplotter
C-MAP MAX Abdeckungen können wir nur auf SD-Karten ausliefern (nicht mehr auf C-Cards). Bitte bestätigen Sie, dass Sie die Abdeckung auf SD-Karte erhalten möchten.
Bitte tragen Sie die Marke und die Modellbezeichnung Ihres Plotters in das Textfeld ein. Wir werden intern prüfen, ob dieses Produkt mit Ihrem Plotter kompatibel ist. Mit dieser Information können wir Fehlbestellungen verringern und Ihnen mitteilen, wenn Sie eventuell ein anderes Produkt für Ihren Plotter benötigen.
Bitte geben Sie eine Telefonnummer an, unter der wir Sie erreichen können, falls Ihre Angaben zum Plotter nicht ausreichen oder Ihr Modell nicht zur gewünschten Karte passt.
Informationen zu Ihrem Kartenplotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 24110

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de oostelijke Middellandse Zee de Zwarte Zee en een deel van de Rode Zee voor kaartplotters en multifunctionele displays.

Bereik:

De C-MAP-kaart EM-M111 dekt dde Middellandse Zee van Sicilië tot de Zwarte en Rode Zee.

Gegevensdrager:

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-gegevensdrager die is opgenomen in een SD-kaartadapter. Maar zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die normaal in het ''+'' formaat worden aangetroffen. Op deze MAX Wide kaarten zijn alleen de beproefde vectorkaarten opgeslagen.

Compatibiliteit:

Raadpleeg de Compatibiliteitslijst of vraag het ons we helpen u graag verder.

Tip: Geef bij het bestellen van uw zeekaart altijd het merk en model van uw plotter op om onjuiste leveringen te voorkomen.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Region: Mittelmeer Ost
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Recommended by HanseNautic

-2 %
C-MAP MAX Wide EM-M976 South-West European Coasts
Elektronische zeekaart voor de zuidwestelijke Middellandse Zeekusten voor de moderne kaartplotters en multifunctionele displaysBereik:De C-MAP kaart EM-M976 bestrijkt de zuidwestelijke Middelland

€ 289,00* € 296,31* (2.47% bespaard)
-2 %
C-MAP MAX Wide EM-M112 South Mediterranean & Aegean Sea
Elektronische zeekaart voor de zuidelijke Middellandse Zee voor de moderne kaartplotters en multifunctionele displaysBereik:De C-MAP kaart EM-M112 bestrijkt de zuidelijke Middellandse Zee van de

€ 289,00* € 296,31* (2.47% bespaard)
-2 %
C-MAP MAX Wide EN-M068 Central European Lakes
Elektronische zeekaart voor de Midden-Europese meren bij Oostenrijk voor kaartplotters en multifunctionele displays.Bereik:De C-MAP kaart EN-M068 dekt de Midden-Europese meren bij Oostenrijk Zwitserla

€ 289,00* € 296,31* (2.47% bespaard)

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

C-MAP 4D MAX+ Wide EM-D111 East Medit. Black Caspian Seas
Elektronische zeekaart voor de westelijke Middellandse Zeekust voor moderne kaartplotters en multifunctionele displays.BereikDe C-MAP kaart EM-D076 bestrijkt geheel Zuidwest-Europa. Deze kaart bestrij

€ 239,00*
-3 %
C-MAP Reveal Mittelmeer Sardinien-Zypern (Eastern Mediterranean Black Sea) EM-Y111
Elektronische zeekaart voor de Zuid-Europese vis- en watersportgebieden in de Middellandse Zee van Italië tot Cyprus voor de moderne kaartplotters en multifunctionele displays van Simrad B&G en Lo

€ 229,00* € 236,81* (3.3% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.