C-MAP MAX Wide NA-M028 Alaska

€ 289,00*

 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
Productnummer: 24160

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor Alaska en multifunctionele displays.

Bereik:

C-MAP MAX Wide NA-M028 Alaska

Disc:

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-disk die is opgenomen in een SD-kaartadapter. Maar zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die normaal in het '+'-formaat te vinden zijn. Op deze MAX Wide kaarten zijn alleen de beproefde vectorkaarten opgeslagen.

Compatibiliteit:

Raadpleeg de Compatibiliteitslijst of vraag het ons we helpen u graag verder.

Tip: Geef bij het bestellen van uw zeekaart altijd het merk en model van uw plotter op om onjuiste leveringen te voorkomen.


Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

ADMIRALTY NP26 Brisish Columbia Pilot Vol 2 - Seehandbuch
Admiralty Sailing Directions. British Columbia Pilot Vol. 2 11e editie 2017. Kust van British Columbia van Cape Caution tot Portland Inlet met Haida Gwaii (voorheen Queen Charlotte Islands) en van Sit

€ 99,00*
C-MAP MAX Wide NA-M025 Canada West
Elektronische zeekaart voor Canada West voor kaartplotters en multifunctionele displays.Bereik:Canada WestGegevensdrager:Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-gegevensdrager die i

€ 289,00*
ADMIRALTY NP25 British Columbia Pilot Vol 1 - Seehandbuch
Admiralty Sailing Directions. British Columbia Pilot Vol. I. De kust van de Verenigde Staten van Amerika van Cape Flattery tot Point Roberts inclusief Puget Sound de kust van British Columbia van Poin

€ 99,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.