C-MAP 4D MAX+ Wide RS-D235 Volgo - Don and Azov Sea

€ 239,00*

 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 24188

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Zee van Azov voor moderne kaartplotters en multifunctionele displays.

Bereik

De C-MAP Chart Wide RS-D235 Volgo bestrijkt de Zee van Azov een zijrivier van de Zwarte Zee die ermee verbonden is door de Straat van Kertsj.

Gegevensdrager

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-gegevensdrager die is opgenomen in een SD-kaartadapter. Maar zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die gewoonlijk in het '+'-formaat worden aangetroffen. In deze 4D-kaarten zijn alleen de bewezen vectorkaarten opgeslagen.

Compatibiliteit

Geschikt voor bijv. Voor veel Furuno plotters alle huidige Raymarine MFD-modellen Axiom Axiom Pro evenals a-serie e-serie c-serie eS-serie gS-serie.

Prefereer a.u.b. de Compatibiliteitslijst - wij helpen u graag.

Tip: Geef bij het bestellen van uw zeekaart altijd het merk en model van uw plotter op om onjuiste leveringen te voorkomen.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Wide
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

-9 %
C-MAP Discover Black Sea and Sea of Azov M-EM-Y205
Nieuwe, zeer grote continentale dekking met alle zeekaartinformatie en getijdendetails in MAX-N+""-formaat maar zonder de satellietbeelden, schuine luchtfoto's en rasterkaarten die anders gebruikelijk

€ 139,00* € 153,51* (9.45% bespaard)
The Black Sea
Deze gids is gebaseerd op eerder gepubliceerde reisverslagen en geeft vaarinstructies voor alle landen rond de Zwarte Zee.Boordevol nuttige achtergrondinformatie en ondersteund door de toegang van de

€ 38,80*
ADMIRALTY NP24 Black Sea and Sea of Azov Pilot - Seehandbuch
Admiralty Sailing Directions. Zwarte Zee en Zee van Azov PilotMarmara Denizi Zwarte Zee en Zee van Azov met aangrenzende kusten van Turkije Bulgarije Roemenië Oekraïne Rusland en Georgië.

€ 109,90*
-2 %
C-MAP MAX Wide EM-M111 East Medit. Black Sea
Elektronische zeekaart voor de oostelijke Middellandse Zee de Zwarte Zee en een deel van de Rode Zee voor kaartplotters en multifunctionele displays.Bereik:De C-MAP-kaart EM-M111 dekt dde Mi

€ 289,00* € 296,31* (2.47% bespaard)
C-MAP Discover Western Russia M-RS-Y050-MS
'Nieuwe enorme continentale dekking met alle kaartinformatie en getijdendetails in MAX-N+' formaat voor Zuid-Europa. (Echter zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die gewoonl

€ 219,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.