C-MAP 4D MAX+ Wide EN-D405 Greenland and Iceland

€ 239,00*

 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 24192

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor Groenland en IJsland voor moderne kaartplotters en multifunctionele displays.

Bereik

De C-MAP kaart EN-D405 bestrijkt de vaargebieden rond Groenland en IJsland.

Gegevensdrager

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-gegevensdrager die is opgenomen in een SD-kaartadapter. Maar zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die gewoonlijk in het '+'-formaat worden aangetroffen. In deze 4D-kaarten zijn alleen de bewezen vectorkaarten opgeslagen.

Compatibiliteit

Geschikt voor bijv. Voor veel Furuno plotters alle huidige Raymarine MFD-modellen Axiom Axiom Pro evenals a-serie e-serie c-serie eS-serie gS-serie.

Prefereer a.u.b. de Compatibiliteitslijst - wij helpen u graag.

Tip: Geef bij het bestellen van uw zeekaart altijd het merk en model van uw plotter op om onjuiste leveringen te voorkomen.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Wide
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

-2 %
C-MAP MAX Wide EN-M405 Greenland and Iceland
Elektronische zeekaart voor Groenland en IJsland voor kaartplotters en multifunctionele displays.Bereik:De C-MAP kaart EN-M405 bestrijkt de gehele kusten van Groenland en IJsland inclusief de vol

€ 289,00* € 296,31* (2.47% bespaard)
C-MAP Discover Greenland M-EN-Y040-MS
Nieuwe, enorme continentale dekking met alle zeekaartinformatie en getijdendetails in MAX-N+""-formaat voor Groenland, maar zonder de satellietbeelden, schuine luchtfoto's en rasterkaarten die anders

€ 219,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.