Navionics+ Update 28XG UK Irland & Niederlande mSD

€ 117,80*

 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wilt gebruiken.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
Productnummer: 24371
Fabrikant-Nr.: MSD/NAVU28XG

Beschrijving

Update licentie voor gebruikers van een Navionics+ kaart met reeds geladen gegevens voor de wateren van de Britse en Ierse eilanden alsmede de kustwateren van Nederland en België.
Navionics+ Update is compatibel met moderne kaartplotters en wordt geleverd als een mSD/SD-kaart.

De 28XG Update van Navionics is een populaire nautische kaart voor elektronische navigatie op motorboten en zeiljachten.

Deze Navionics+ Update Card 28XG is een update-optie voor uw Navionics+ of Navionics Gold-kaart. U ontvangt een vooraf geladen kaart met het gebied 28XG-UK Ierland Nederland op microSD/SD. Deze kaart geeft u het recht om samen met uw oude Navionics+ of Navionics Gold (gebied en type geheugenkaart kunnen verschillend zijn) de kaart zelfstandig op uw eigen PC te updaten.

Voor een succesvolle update heeft u nodig:

 • Een oude Navionics+ of Navionics Gold kaart
 • Computer (PC) met internetverbinding en de mogelijkheid om de update-software van Navionics te installeren
 • Kaartlezer voor microSD/SD
 • Uw Navionics klantaccount (kan worden aangemaakt op http://www.navionics.com gratis)

Uw oude kaart komt in aanmerking voor de updateprocedure. Dit betekent dat u voordat u uw nieuwe kaart kunt activeren uw oude kaart moet registreren in uw Navionics-klantenaccount. Na registratie van uw oude kaart (Navionics+ of Gold) kunt u de nieuwe updatekaart plaatsen en het gebied 28XG UK Ierland Nederland activeren. Voor meer informatie over Navionics Plotter Zeekaarten en de verschillende update procedures bezoek Navionics Charts & Updates.

Bereik

De Navionics+ UK Ierland en Nederland 28XG Elektronische Nautische Kaart dekt de volgende watersportgebieden:

 • Engels Kanaal De zuidkust van Engeland van Dover tot de Scilly-eilanden de noordkust van Frankrijk tot Brest en de Kanaaleilanden worden gedekt met volledige nautische details.
 • Noordzeekust Engeland & ZW Noordzee Het zeegebied van de Duitse Bocht en Helgoland via de Doggersbank tot de oostkust van Engeland met inbegrip van alle bevaarbare estuaria zoals de Theems of de Humber.
 • Scotland Voor kaartplotternavigatie in Schotland en de Hebriden is de 28XG ideaal omdat alle watergebieden eilanden en kustbanen worden gedekt. Het Caledonisch Kanaal maakt ook deel uit van de 28XG.
 • Orkneys & Shetland Islands De afgelegen archipels in de Noord-Atlantische Oceaan zijn met Navionics tot in de kleinste details opgenomen.
 • Ierland & Ierse Zee De wateren rond Noord-Ierland en Ierland worden met alle nodige nautische details gedekt in Navionics' 28XG.
 • Nederland & België Nederland is een veelgebruikt vertrekpunt voor Engeland reizen en in de Navionics+ 28XG zijn niet alleen de kustwateren en de Waddenzee maar ook de binnenwateren met alle rivieren en kanalen opgenomen. Hetzelfde geldt voor de zee- en binnenwateren van België.

Datadrager

Deze Navionics+ zeekaart met cover 28XG wordt geleverd als een micro-SD-kaart die in een adapter voor SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik afhankelijk van het type/model kaartplotter het juiste kaartformaat. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de kaart dit is belangrijk voor een eventuele update met de HanseNautic update service.

Compatibiliteit

Navionics+ kaarten zijn compatibel met vele kaartplotters en MFD-apparaten van Raymarine B&G Simrad Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor Navionics kaarten. Navionics-kaarten & updates

Functies

De 28XG voor Engeland Schotland Wales Ierland en de Noordzee is een elektronische zeekaart uit de NAVIONCS+-serie. De volgende functies zijn inbegrepen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de functionaliteiten zie Navionics Charts & Updates.

 • Zeekaart De Navionics+ 28XG bevat een zeekaart met alle nautische informatie zowel als overzeiler en als gedetailleerde kaart of havenplan.
 • SonarChart Deze functie toont verkorte dieptecontouren wat handig kan zijn bij het vissen en hengelen.
 • Community Edits Toevoegingen van andere gebruikers en tips voor watersporters
 • Daily Updates Onder de noemer 'Freshest Data' biedt Navionics gratis updates na registratie van de kaart gedurende 365 dagen.
 • Jetty to jetty autorouting Automatische routevoorstellen tussen elk begin- en eindpunt.
 • SonarChart Live Maak aangepaste zeekaarten of gedetailleerde scans van de bodemstructuur en sla de informatie op in uw Navionics+ 28XG
 • Plotter Sync Routes waypoints en meer van uw mobiele apparaat overbrengen naar uw kaartplotter of andersom

Flaggengröße: mSD
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.