ADMIRALTY NP72 Southern Barents Sea and Beloye More - Seehandbuch

Kaart ID: NP72

€ 109,90*

 
 
Productnummer: 28548

Beschrijving

Van de Admiralty Sailing Direction Series behandelt dit loodsboek Zuidelijke Barentszzee en Beloye More Pilot 4. Editie 2019. De kust van de Russische Federatie van Reka Vor'yema tot Proliv Yugorskiy Shar inclusief Beloye More. In de nautische publicaties van de Britse Admiraliteit is het nummer NP72.

ADMIRALTY Sailing Directions (Pilots) bieden essentiële informatie ter ondersteuning van de haveningang en kustnavigatie voor alle scheepsklassen op zee. De belangrijkste commerciële scheepvaartroutes en havens ter wereld worden gedekt. Elk deel van het loodsboek of de Sailing Directions biedt:

  • Informatie over navigatiegevaren betonning loodsdiensten voorschriften algemene aantekeningen over landen havenfaciliteiten seizoensgebonden stromingen ijs- en klimaatomstandigheden. Wanneer deze informatie naast officiële ADMIRALTY-kaarten wordt gebruikt kan dit het situationeel bewustzijn op de brug vergroten.
  • Diagrammen en foto's van hoge kwaliteit om brugwachters te helpen essentiële informatie te begrijpen tijdens de planningsfase van de doorvaart.
  • Wereldwijde officiële dekking ter ondersteuning van veilige en conforme navigatie op de belangrijkste commerciële scheepvaartroutes en in havens. Deze dekking is verdeeld over 76 delen voor aankoop flexibiliteit.

De complete serie van momenteel 76 delen van Admiralty Sailing Directions (Pilots) is te vinden in de HanseNautic online winkel hier.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

-9 %
C-MAP Discover Pechenga - Lumbovsky Gulf M-EN-Y630
'Nieuwe enorme continentale dekking met alle kaartinformatie en getijdendetails in MAX-N+' formaat voor (echter zonder de satellietbeelden oblique luchtfoto's en rasterkaarten die gewoonlijk in het ''

€ 139,00* € 153,51* (9.45% bespaard)
ADMIRALTY NP286(2) RadioSignals Pilot VTS Port - Baltic & Northern Waters
Admiraliteitslijst van radiosignalen Volume 6 Deel 2 Pilootdiensten scheepsverkeersdiensten en havenoperaties. Europa de Arctische kust en de Oostzeekust met inbegrip van IJsland en de Faeröer. De Adm

€ 89,90*
C-MAP Discover Western Russia M-RS-Y050-MS
'Nieuwe enorme continentale dekking met alle kaartinformatie en getijdendetails in MAX-N+' formaat voor Zuid-Europa. (Echter zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die gewoonl

€ 219,00*
ADMIRALTY NP84 Lights List Vol L - Northern Seas
ADMIRALTIJL Lijst van lichten en mistseinen. Volume L - Noordelijke Zeeën Kust van Noorwegen ten noorden van de Breedtegraad. Salvbard de Faeröer IJsland Groenland en de kust van Rusland tot de Bering

€ 59,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.