Harbour Guide Croatia - Montenegro - Slovenia

Kaart ID: IB0248-1

€ 69,90*

 
 
Productnummer: 30472

Beschrijving

Engels-talige editie van de Skagerrak Forlag's Harbour Guide Slovenia Croatia and Montenegro die de kusten van deze landen en hun eilanden bestrijkt.

  • 330 Havens
  • Baaien
  • Beschermde natuurlijke aanlegplaatsen

Elke haven wordt op een eigen pagina gepresenteerd met speciaal gemaakte luchtfoto's voorzien van aantekeningen om aanlooplijnen en ankerplaatsen te tonen ondersteund door duidelijke havenplattegronden een feitenbox en zeilinstructies.

Een luchtfoto geeft een snel overzicht van het karakter van de haven de sfeer de voorzieningen en vaargeulen de gevaarlijke punten en de ligplaatsen. Dieptes schorren en ondiepten zijn duidelijk aangegeven. Grootschalige plattegronden één per haven bevatten dieptes veiligste aanvaarroutes en aanlegdetails.

  • Elke haventekst is verdeeld in twee secties: een algemeen overzicht dat de geschiedenis en het landschap van het gebied beschrijft en informatie over wat er te zien en te doen is wanneer men er is en een aanmeersectie met informatie over hoe te benaderen en voor welke gevaren men moet oppassen en waar het veilig en beveiligd is.
  • Kaders met feiten geven een snel overzicht van de havenfaciliteiten nuttige websites en contactgegevens.

Als aanvulling op de Habrour Gids Kroatië bevelen wij de kaartensets NV Atlas Kroatië HR 1  aanen NV Atlas Kroatië HR 2 .

 

Productinfo:

Uitgever: Skagerrak Forlag
Uitgave: 1e editie 2016
Vormaat: 290 mm x 233 mm
Binding: Softcover Wirebound.

.
Maat: Spiralbindung
Region: Mittelmeer, Kroatien, Mittelmeer West, Adria
Taal: Englisch

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Italian Waters Pilot
Italiaanse Wateren Piloot. Een vaargids voor de westkust van Italië en Malta in één deel door Rod en Lucinda Heikell.Italian Waters Pilot is de enige Engelstalige gids voor watersporters die de kusten

€ 56,20*
Greek Waters Pilot
De cruisegids Greek Waters Pilot van Lucinda en Rod Heikell bestrijkt de gehele kusten en eilanden van Griekenland.De gids wordt al bijna 30 jaar gepubliceerd en bestrijkt het gehele gebied van de Ion

€ 62,50*
NV Atlas Croatia HR 2: Vodice to Dubrovnik & Montenegro
Kroatië is internationaal zeer populair bij toeristen en watersporters dit is onder andere te danken aan de vele havens de adembenemende natuur en het turkooisblauwe water. Vooral het zuiden van Kroat

€ 64,99*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.