BlueChart Mittelmeer - Italien-Nord Korsika Sardinien (Ligurian Sea) - g3 Vision VEU451S

Kaart ID: VEU451S

€ 179,00*

% € 250,00* (28.4% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31354

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor Garmin plotters met dekking van de Middellandse Zee van Sardinië tot Corsica en Noord-Italië.

Bereik

De Garmin Zeekaart VEU451S dekt het noorden van Italië en gaat van de Ligurische Zee tot Sardinië. Dit maakt de BlueChart g3Vision Liguruan Sea een uitgebreide set voor elektronische navigatie op jachten met Garmin kaartplotters ongeacht het verloop van de reis door de Middellandse Zee.

Disc

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-disc die wordt geleverd in een SD-kaartadapter.

Compatibiliteit

De Garmin BlueChart g3Vision zijn elektronische vectorkaarten die compatibel zijn met alle huidige Garmin-kaartplotters en echosounders met kaartondersteuning. Veel oudere toestellen kunnen ook de Garmin g3 Vision gebruiken.
Voel je vrij om de Garmin Compatibility List te raadplegen om te zien of je kaartplotter compatibel is en of alle functies van de Vision-serie bruikbaar zijn.


nvtext_bluechart

Format: mSD-Karte
Größe: Small

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.