Reeds Nautical Almanac 2021

Uitgave: 2021
Uitgave datum: 31.08.2021

€ 57,00*

Productnummer: 31607
Fabrikant-Nr.: 9781472980212
Gewicht 2.5 kg

De uitgebreide vaargids voor de Noordzee de Britse eilanden en de Europese Atlantische kust biedt alle informatie die u nodig hebt in één compacte almanak van routeplanning en actuele havenplannen tot actuele kaarten en hoogwatertijden.

Rijk uzelf nu in met Reed's Nautical Almanac 2021! Snel en duidelijk vindt de lezer meer dan 700 gedetailleerde plannen van havens en jachthavens met verwijzingen naar bevoorradingsfaciliteiten. Naast de routebeschrijvingen vindt men de respectieve bakens en getijdentabellen. 1.072 pagina's talrijke illustraties en plannen sommige in kleur.

Nieuwigheden voor 2021

De editie van 2021 is overal bijgewerkt en bevat meer dan 45.000 wijzigingen en correcties. Van belang zijn de nieuwe tijden en frequenties van de mariene weerberichten op BBC4 en MeteoFrance. Onder meer in de volgende havens zijn verbeteringen in aanbouw of in gebruik. Deze variëren van de vijfde zeesluis van Brunsbüttel voor het Kielkanaal (die in 2024 klaar moet zijn) tot Gribraltar waar een uitgebreide nieuwe landaanwinning is begonnen ten westen van Coaling Island.

Andere verbeteringen en uitbreidingen van jachthavens en jachthavens zijn onder andere de nieuwe pontonlay-outs in Nazare/Portugal en Crouesty/Zuid-Bretagne. Le Guilvinec/Zuid-Bretagne een levendige vissershaven is nu actief op zoek naar bezoekers met een verbeterde haveningang. Talrijke projecten waarover in vorige nummers verslag is uitgebracht zullen hopelijk in het voorjaar van 2021 worden voltooid: Havenuitbreiding in Hanstholm/Denemarken nieuwe ferryhaven in Calais/Frankrijk omvangrijke werkzaamheden in Port Haliguen/Zuid-Bretagne.

Gebied en dekking

Deze Nautische Almanak van Reeds biedt alle nautische informatie die een schipper nodig heeft over de zeeroutes van de Europese Atlantische Oceaan de Britse eilanden en de Noordzee. Het is verdeeld in 26 delen en bestrijkt de gehele Europese kust van Skagen in Denemarken tot de Straat van Gibraltar: Denemarken Duitsland Nederland België de Britse eilanden het Kanaal en de Atlantische kusten van Frankrijk Spanje en Portugal evenals de Azoren en Madeira.

Bij het boek is de Reeds Marina Guide 2021 gevoegd die een lijst bevat van jachthavens voor pleziervaartuigen watersportbedrijven en servicebedrijven. De Marina Guide bestrijkt het Verenigd Koninkrijk Ierland en de Kanaaleilanden.

Inhoud

  • 700 Havenplattegronden
  • Tijdstabellen en getijdenstromingen
  • Boeien en bakens
  • 7.500 waypoints
  • Routebeschrijvingen
  • Afstandstabellen
  • Radio zeeweer en veiligheidsinformatie
  • Eerstehulpsectie
  • Gratis Jachthavengids inbegrepen

Correctie

De Reeds Nautische Almanak is gecorrigeerd naar de Admiralty Notice to Mariners week 25/2020 of. de nationale NtM's tegen 1 juni 2020. De uitgever biedt een online correctiedienst aan op http://www.reedsnauticalalmanak.co.uk . De maandelijkse wijzigingen van januari tot en met juni 2021 worden daar gepubliceerd.

U kunt de updates van de Reeds Nautische Almanak ook hier downloaden:

Correcties en wijzigingen voor de Reeds Nautische Almanak tot en met maart 2021
Eigenschaften "Reeds Nautical Almanac 2021"
Format: Softcover / Taschenbuch
Sprache: Englisch

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 Sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


February 23, 2021 22:18

Kiel-Mallorca

Ist für unsere Überführung in Mittelmeer glaube ich eine gute Ergänzung zu den NV Karten.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

NV Atlas UK2 Start Point to the Needles
NV Atlas UK2 Start Point to the Needles
Met de UK2 komt u langs de schilderachtige rotsachtige kustlijn tussen de graafschappen Dorset en Devon. Opvallende bestemmingen zoals The Needles een groep van drie krijtrotseilandjes op de westpunt

€ 49,00*

Channel Islands Cherbourg Peninsula North Brittany
Channel Islands Cherbourg Peninsula North Brittany
Kanaaleilanden schiereiland Cherbourg Noord-BretagneDe gebiedsgids 'Kanaaleilanden schiereiland Cherbourg Noord-Bretagne' is geschikt voor alle watersportliefhebbers die het Kanaal aan de Franse kant

€ 56,80*