C-MAP Reveal Nordwest-Europa (North-West European Coasts) EW-Y227

Kaart ID: EW-Y227

€ 229,00*

% € 236,81* (3.3% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31761

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Noordzee en het Kanaal tot de Franse Atlantische Oceaan voor de moderne kaartplotters en multifunctionele displays van Simrad B&G en Lowrance.

Bereik

De C-MAP Reveal North-West Europe (Noordwest-Europese Kusten) EW-Y227 biedt een goede dekking voor de vakantieplaatsen en visgronden in West-Europa
De volgende zeegebieden zijn opgenomen in deze elektronische zeekaart:

  • Duitse Noordzee (Duitse Bocht en Waddenzee
  • Nederland u. België met kustwateren en binnenwateren
  • De kust van Engeland van Oost-Engeland tot Cornwall incl. Solent en Theems
  • De Kanaalkust van Frankrijk (La Manche) en de Kanaaleilanden Geurnsey Jersey & Co.
  • Brittany
  • Franse Atlantische kust tot de Golf van Biskaje
  • Binnenwateren (kanalen rivieren) van Frankrijk

Deze dekking omvat alle gebieden die populair zijn bij watersporters in het westen van Europa en maakt lange en uitgebreide tochten door Frankrijk mogelijk langs kusten van het IJsselmeer tot de Golf van Biskaje met één kaart. Kleinere vissersboten kunnen met deze brede dekking flexibel worden ingezet op verschillende visstekken in de Noordzee het Kanaal en de Atlantische Oceaan.

Functies van de nieuwe C-MAP Reveal-nautische kaarten

C-MAP biedt met de Reveal-producten hoogwaardige nautische kaarten met extra voordelen voor sportvissers vissers en veeleisende navigators. C-MAP Reveal zijn premium kaarten met extra weergavemogelijkheden van nautische en onderwaterinformatie!

  • Elektronische zeekaarten - Vectorkaarten met alle nautische informatie traploos inzoomen van havenkaart naar overzichtskaart
  • Easy Routing geeft routesuggesties op basis van de nautische kaartgegevens en uw aangepaste scheepsinformatie.
  • Tij-informatie waaronder hoog- en laagwatertijden en actuele gegevens. Een getijdenkalender en een stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
  • RSchaduwreliëfweergave van de zeebodem - Driedimensionaal beeld van de zeebodem en oeverhellingen in hoogste resolutie
  • ROfficiële rasterzeekaarten - Speciaal voor smalle vaargeulen biedt deze weergave bekend van papieren zeekaarten geeft een beter overzicht van de navigatiesituatie.
  • R Satellietbeelden en luchtfoto's geven informatie over de omgeving van een ankerplaats of haven.

R Exclusief bij C-MAP Reveal!

Disc

Deze elektronische zeekaart EW-Y227 wordt geleverd op een mSD-disc die in een SD-kaartadapter wordt meegeleverd.

Compatibiliteit

De C-MAP Reveal Frankrijk Nederland is compatibel met de moderne kaartplotters van Simrad B&G en Lowrance.
Tip: Geef bij het bestellen van uw kaart altijd het merk en model van uw kaartplotter op om misleveringen te voorkomen. U kunt ook de compatibiliteitslijst raadplegen om te zien of uw kaartplotter overweg kan met C-MAP Reveal-kaarten.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Wide
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.