C-MAP Reveal Mittelmeer Sardinien-Zypern (Eastern Mediterranean Black Sea) EM-Y111

Kaart ID: EM-Y111

€ 229,00*

 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
Productnummer: 31763
Fabrikant-Nr.: M-EM-Y111-MS

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Zuid-Europese vis- en watersportgebieden in de Middellandse Zee van Italië tot Cyprus voor de moderne kaartplotters en multifunctionele displays van Simrad B&G en Lowrance.

Bereik

De C-MAP Reveal Middellandse Zee Sardinië-Cyprus (Oostelijke Middellandse Zee Zwarte Zee) EM-Y111 biedt een geweldige dekking voor de vakantieplaatsen en visgronden in Zuid-Europa
De volgende zeegebieden zijn opgenomen in deze elektronische nautische kaart:

 • Italië met Sardinië Sicilië en alle andere eilandengroepen in de Middellandse Zee
 • Adrië van Venetië tot Corfu met de Kroatische zeegebieden Istrië en Dalmatië
 • Mediterrane kusten van Griekenland met Ionische Zee Egeïsche Zee en Kreta incl. Cycladen Dodekanesos
 • Turkse kust met Bosporus en Zwarte Zee
 • Cyprus Israël
 • Malta Tunesië
 • Kust van Noord-Afrika Tunesië tot Egypte

Deze dekking omvat alle gebieden die populair zijn bij watersporters in Zuid-Europa en maakt lange en uitgebreide reizen door de Middellandse Zee naar de Cycladen of vakantiebestemmingen in Kroatië Kreta of rond Italië met één kaart mogelijk. Kleinere vissersboten kunnen flexibel worden ingezet op verschillende visstekken in de Middellandse Zee en vanuit havens met deze brede dekking.

Functies van de nieuwe C-MAP Reveal-nautische kaarten

C-MAP biedt met de Reveal-producten hoogwaardige nautische kaarten met extra voordelen voor vissers vissers en veeleisende navigators. C-MAP Reveal zijn premium kaarten met extra weergavemogelijkheden van nautische en onderwaterinformatie!

 • Elektronische zeekaarten - Vectorkaarten met alle nautische informatie continu inzoomen van havenkaart naar overzichtskaart
 • Easy Routing geeft routesuggesties op basis van de nautische kaartgegevens en uw aangepaste scheepsinformatie.
 • Tij-informatie inclusief hoog- en laagwatertijden en actuele gegevens. Een getijdenkalender en een stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
 • RSchaduwreliëfweergave van de zeebodem - Driedimensionaal beeld van de zeebodem en oeverhellingen in hoogste resolutie
 • ROfficiële rasterzeekaarten - Vooral voor smalle vaargeulen biedt deze weergave bekend van papieren zeekaarten een beter overzicht van de navigatiesituatie.
 • R Satellietbeelden & luchtfoto's geven informatie over de omgeving van een ankerplaats of haven.

R Exclusief bij C-MAP Reveal!

Disc

Deze elektronische EM-Y111-kaart wordt geleverd op een mSD-disk die in een SD-kaartadapter wordt meegeleverd.

Compatibiliteit

De C-MAP Reveal Eastern Mediterranean is compatibel met de moderne kaartplotters van Simrad B&G en Lowrance.
Tip: Geef bij het bestellen van uw kaart altijd het merk en model van uw kaartplotter op om misleveringen te voorkomen. U kunt ook de compatibiliteitslijst van HanseNautic raadplegen om te zien of uw kaartplotter overweg kan met C-MAP Reveal-kaarten.


Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Wide
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

ADMIRALTY NP286(3) RadioSignals Pilot VTS Port - Mediterranean
Admiralty List of Radio Signals Volume 6 Part 3. Pilot Services Vessel Traffic Services and Port Operations. Middellandse Zee Zwarte Zee en Suezkanaal. De Admiralty Lists of Radio Signals zijn uitgebr

€ 79,00*
C-MAP 4D MAX+ Wide EM-D111 East Medit. Black Caspian Seas
Elektronische zeekaart voor de westelijke Middellandse Zeekust voor moderne kaartplotters en multifunctionele displays.BereikDe C-MAP kaart EM-D076 bestrijkt geheel Zuidwest-Europa. Deze kaart bestrij

€ 239,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.