C-MAP Discover Mittelmeer West (Spanien Balearen Frankreich Korsika) EM-Y200

Kaart ID: EM-Y200

€ 139,00*

% € 153,51* (9.45% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31828

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de westelijke Middellandse Zee met Spaanse en Franse watersportgebieden voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&G

Voortgezette ontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart voor watersporters langs de Middellandse Zeekusten van Spanje en Frankrijk. Motorbootvaarders vissers en zeilers gebruiken de zeekaart voor vakanties en cruises langs de Middellandse Zeekust en bij reizen tussen Gibraltar de Balearen en Corsica.

Bereik

De C-MAP Discover Mediterranean West (Spanje Balearen Frankrijk Corsica) is een middelgroot dekkingsgebied dat een groot gebied van Zuid-Europese zeegebieden en de kusten van de Middellandse Zee samenvat. De EM-Y200 bestrijkt deze gebieden:

  • Balearen - Mallorca Menorca Ibiza
  • Corsica en noordpunt van Sardinië met Maddalena-archipel
  • Spaanse kust tot Middellandse Zee
  • Zuidkust van Frankrijk met Côte d'Azur
  • Gibraltar

De elektronische kaart EM-Y200 is ontworpen voor uitgebreide vaartochten in de Middellandse Zee en langs de Spaanse en Franse kusten. Het geeft bemanningen de mogelijkheid om nog langere overtochten naar andere vaargebieden te ondersteunen elektronische navigatie-informatie. Zelfs op kleinere boten biedt de grote dekking flexibiliteit bij het kiezen van een watersportbestemming.

Media

Deze C-MAP Plotterkaart Balearen Spanje Frankrijk wordt geleverd op een mSD-medium dat in een SD-kaartadapter wordt meegeleverd.

Functies van de C-MAP Discover

De elektronische nautische kaarten C-MAP Discover zijn moderne vectorkaarten voor kaartplotters op pleziervaartuigen. Zij bevatten alle nautische informatie en een volledige reeks navigatiegegevens. Met deze plotterkaarten kunt u uw reizen aan boord plannen tijdens het varen bijhouden en inzoomen op gedetailleerde gebieden voor het binnenvaren van havens.
De Discover-kaarten van C-MAP hebben de volgende reeks functies:

  • Alle nautische kaarten van het geselecteerde gebied van het haven- of sluizenplan tot de planningskaart voor grotere secties en groepen wateren.
  • Vectorkaarten maken traploos inzoomen mogelijk tussen kleine en grote schaalwaarden van de zeekaart
  • Hoge resolutie bathymetrische gegevens tonen dieptecontouren gecondenseerd tot 30cm intervallen. Dit kenmerk kan worden getoond of verborgen.
  • Tijgegevens inclusief hoog- en laagwatertijden en stroomgegevens - Een getijdenkalender en stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
  • Easy Routing is de door C-MAP ontwikkelde functie die een voorgestelde route berekent aan de hand van de zeekaart en de afmetingen van uw boot met name de diepgang.

Compatibiliteit

De C-MAP Discover-producten die in 2021 worden gelanceerd zijn ook compatibel met alle moderne Simrad- B&G- en Lowrance-kaartplotters als opvolger van de MAX-N+-technologie. Controleer a.u.b. de Compatibiliteitslijst.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Medium
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

Nieuw
NV Charts Spain ES2 Balearic Islands · Ibiza to Menorca
Met de NV Charts AtlasES2 heb je de perfecte metgezel voor de Balearen. Dankzij de duidelijke lay-out kan de recreatieve schipper snel aanvaarroutes, havens en ankerplaatsen vinden en wordt hij geïnfo

€ 64,99*
NV Charts Spain ES1 - Cabo San Antonio to Cabo Creus
Met de NV Kaarten Spanje Atlas ES1 kun je de Spaanse Middellandse Zeekust ontdekken van Cabo San Antonio tot (bijna) de Franse grens. Dankzij de duidelijke lay-out kunnen pleziervaarders snel aanvaarr

€ 64,99*
Portbook Mallorca - Menorca · Ibiza · Formentera
De betrouwbare reisgids voor Mallorca, Menorca, Ibiza en FormenteraHet Havenboek, de innovatieve gebiedsgids voor de Balearen met Mallorca als middelpunt, is in januari 2024 opnieuw uitgegeven. Volled

€ 29,90*
-5 %
Balearic Islands
Uitgebreide vaargids voor de vijf grootste BalearenOp naar de Balearen! De vaargids  "Balearic Islands" van Susie en David Baggaley bevat gedetailleerde beschrijvingen van de drie bekende eilande

€ 58,80* € 61,90* (5.01% bespaard)
-15 %
BlueChart Mittelmeer Südeuropa (Southern Europe) g3Vision VEU723L
Elektronische kaart Middellandse Zee en Zuid-Europa voor Garmin plotters met zeer grote dekking van alle Middellandse Zeekusten en de vaargebieden in de Zuid-Europese landenBereikDe Garmin zeekaart VE

€ 379,00* € 449,97* (15.77% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.