C-MAP Discover Litauen Lettland Kaliningrad EN-Y213

Kaart ID: EN-Y213

€ 139,00*

% € 153,51* (9.45% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31847

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Letse en Litouwse kust van de Oostzee voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&G

Voor de verdere ontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart voor watersporters in het oostelijk deel van de Oostzee. Motorbootvaarders vissers en zeilers gebruiken de zeekaart voor vakanties en cruises langs de Letse en Litouwse kusten en de Curonian Lagoon.

Bereik

De C-MAP Discover Lithuania Latvia Kaliningrad is een middelgroot dekkingsgebied dat een groot gebied van de Baltische Zee en de kusten van de Oost-Europese landen samenvat. EN-Y213 bestrijkt deze gebieden:

  • Golf van Riga en kusten van Letland
  • Litouwens Oostzeekust en binnenwateren
  • Koerse Lagune
  • Frisse Lagune

De elektronische zeekaart EN-Y213 is ontworpen voor uitgebreide vaartochten in de Baltische wateren en de kusten van Letland en Litouwen. Het geeft bemanningen de mogelijkheid om nog langere overtochten naar verschillende gebieden te ondersteunen met elektronische navigatie-informatie. Zelfs op kleinere boten biedt de grote dekking flexibiliteit bij het kiezen van een watersportbestemming.

Disc

Deze C-MAP Plotterkaart Oostelijke Oostzee wordt geleverd op een mSD-disc die in een SD-kaartadapter is opgenomen.

Functies van de C-MAP Discover

De elektronische nautische kaarten C-MAP Discover zijn moderne vectorkaarten voor kaartplotters op pleziervaartuigen. Zij bevatten alle nautische informatie en een volledige reeks navigatiegegevens. Met deze plotterkaarten kunt u uw reizen aan boord plannen tijdens het varen bijhouden en inzoomen op gedetailleerde gebieden voor het binnenvaren van havens.
De Discover-kaarten van C-MAP hebben de volgende reeks functies:

  • Alle nautische kaarten van het geselecteerde gebied van het haven- of sluizenplan tot de planningskaart voor grotere secties en groepen wateren.
  • Vectorkaarten maken traploos inzoomen mogelijk tussen kleine en grote schaalwaarden van de zeekaart
  • Hoge resolutie bathymetrische gegevens tonen dieptecontouren gecondenseerd tot 30cm intervallen. Dit kenmerk kan worden getoond of verborgen.
  • Tijgegevens inclusief hoog- en laagwatertijden en stroomgegevens - Een getijdenkalender en stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
  • Easy Routing is de door C-MAP ontwikkelde functie die een voorgestelde route berekent aan de hand van de zeekaart en de afmetingen van uw boot met name de diepgang.

Compatibiliteit

De C-MAP Discover-producten die in 2021 worden gelanceerd zijn ook compatibel met alle moderne Simrad- B&G- en Lowrance-kaartplotters als opvolger van de MAX-N+-technologie. Controleer a.u.b. de Compatibiliteitslijst.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Medium
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

ADMIRALTY NP76 Lights List Vol C - Baltic Sea
ADMIRALTIJL Lijst van lichten en mistseinen. Volume C - Oostzee inclusief Kattegat Belten en Sont.Lichtmappen zijn een onmisbaar hulpmiddel bij de navigatie. Deze edities van de Britse Admiraliteit zi

€ 59,90*
Charts of Estonia 3
De Estlandse sportbootkaartenset 'Kaarten van Estland 3' deel 3 van Saaremaa tot Ruhnu is een officiële Estlandse sportbootkaartenset in het formaat 30x42 in een spiraalbinding het bestrijkt het zuide

€ 85,00*
Charts of Estonia 2
De Estlandse pleziervaart kaartenset 'Charts of Estonia 2' vol 2 Väinameri Suurupi Peninsula to Saaremaa is een officiële Estlandse pleziervaart kaartenset in het formaat 30x42 in een spiraalbinding h

€ 85,00*
-9 %
C-MAP Discover Finnland Åland Estland EN-Y212
Elektronische zeekaart voor de Finse en Baltische kust voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&GVoortgezette ontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart voor waterspor

€ 139,00* € 153,51* (9.45% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.