Bloc Côtier : Méditerranée

€ 23,00*

 
Productnummer: 32400

Beschrijving

Het "Bloc Côtier" is de ietwat verkleinde versie van het "Bloc Marine".

Ook in dit boek vindt u nauwkeurige informatie over havengebieden, veiligheid op zee en wettelijke voorschriften voor de pleziervaart. Het bevat havenplannen en ook een sectie met gedetailleerde kaarten voor de Franse kust.


Niet alleen de havens van het vasteland en Corsica worden bestreken, maar ook Sardinië en de Balearen zijn in dit Bloc Côtier te vinden. Bovendien zijn in het boek de havens aan de kust van Tunesië opgenomen. De respectieve beschrijvingen worden ook aangevuld met nauwkeurige luchtfoto's van de havens.

Het Bloc Côtier Méditerranée bevat ook getijdentabellen en informatie over de stromingen in de regio's. Meteorologische uitleg en advies over veiligheid op zee zijn ook in dit boek opgenomen.


Publicatiedatum:
Het Bloc Côtier Méditerranée verschijnt jaarlijks in een nieuwe editie, gewoonlijk tegen eind december. Het is in het Frans, maar met korte teksten in het Engels.

Format: Softcover / Taschenbuch
Region: Frankreich, Mittelmeer, Mittelmeer West
Sprache: Französisch

Equipment

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

NV Atlas FR10 Toulon to Menton - Monaco
U kunt de Côte d'Azur bereizen met de FR10. Deze kaartenset begint in de havenstad Toulon die wordt beschouwd als een belangrijke marinebasis in Frankrijk. Omgeven door glooiende beboste heuvels is he

€ 59,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.