Reeds Nautical Almanac 2023

€ 62,80*

Dit product zal verschijnen op 4 september 2022

 
Productnummer: 33797
Fabrikant-Nr.: 9781399402552

Beschrijving

Beschikbaar vanaf begin september

 
De uitgebreide vaargids voor de Noordzee, de Britse eilanden en de Europese Atlantische kust biedt alle informatie die u nodig hebt in een compacte almanak, van routeplanning en actuele havenplannen tot actuele kaarten en hoogwatertijden.

Rust uzelf nu uit met de Reeds 2023 Nautische Almanak! Op een snelle en overzichtelijke manier vindt de lezer meer dan 700 gedetailleerde haven- en jachthavenplattegronden met informatie over bevoorradingsmogelijkheden. Naast routebeschrijvingen zijn ook de respectievelijke bakens en getijdentabellen opgenomen. Enkele van de vele illustraties en plattegronden zijn zelfs in kleur.

Regio en dekking

Deze Nautische Almanak geeft alle nautische informatie die een schipper nodig heeft over de scheepvaartroutes van de Europese Atlantische Oceaan, de Britse Eilanden en de Noordzee. Verdeeld in 26 secties, bestrijkt het de gehele Europese kustlijn van Skagen in Denemarken tot de Straat van Gibraltar: Denemarken, Duitsland, Nederland, België, de Britse eilanden, het Kanaal en de Atlantische kusten van Frankrijk, Spanje en Portugal, alsmede de Azoren en Madeira.

Het boek bevat de "Reeds Marina Guide 2023" met een lijst van jachthavens, leveranciers en dienstverleners. De Marina Guide bestrijkt het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Kanaaleilanden.

 

 

Inhoud

  • 700 Haven Kaarten
  • Getijdentabellen & stromingen
  • Boeien & bakens
  • 7.500 Oriëntatiepunten
  • Route beschrijvingen
  • Afstandstabellen
  • Radiotelefonie, zeeweer en veiligheidsinformatie
  • Eerste hulp sectie
  • Gratis jachthavengids inbegrepen

Format: Softcover / Taschenbuch
Region: Grossbritannien, Frankreich, Englischer Kanal, Niederlande
Sprache: Englisch

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Atlantic Spain & Portugal
Dit boek van Hernry Buchanan is een zeer geschikte reisgezel voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de Atlantische kust van Spanje en Portugal. Het bestrijkt het gebied van Cabo Ortegal in Gali

€ 59,80*
Secret Anchorages of Brittany
Een gedetailleerde vaargids voor Bretagne in FrankrijkDe vaargids 'Secret Anchorages of Bretany' is geschikt voor alle watersportliefhebbers die een reis naar Bretagne plannen. Het bestrijkt de hele r

€ 38,80*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.