EDB 08 La Sambre

€ 22,00*

 
 
Productnummer: 34143

Beschrijving

Het kanaal van Samber naar Oise, het kanaal van Centre, het kanaal van Nimy-Blaton-Péronnes, het kanaal van Charleroi naar Brussel

 

Een gids over de loop van de rivier van de Oise tot de Sambre. Dit boek neemt u mee van Chauny aan het kanaal van Saint-Quentin naar de vallei van de Samber in België. U volgt het dal van de Oise tot het zich splitst, voordat u via de Samber afdaalt naar Namen, waar het in de Maas uitmondt.
Deze tocht is mogelijk sinds juli 2021, toen het kanaal Sambre-Oise, dat sinds 2005 voor de scheepvaart gesloten was, weer werd opengesteld. Twee bruggen over het kanaal waren in slechte staat en dreigden in te storten en de omliggende dorpen onder water te zetten. Nu dit gerepareerd is, kan de verkenning van het gebied beginnen!


Schaal 1:50.000/1:25.000. Drietalige "Guide fluvial" (Frans/Engels/Duits) van Editions du Breil. Full colour kaarttekeningen, tekst bevat nautische en toeristische informatie.


Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

EDB 04 Alsace/Lorraine
Het Rijn-Marne-kanaal het Rijn-Rhône-kanaal (noordelijk deel) de Moezel het Vogezen-kanaal het Canal de l'Est het Saar-Kanaal en de bevaarbare Saar tot SaarbrückenDoor het waterwegennet in Elzas-Lotha

€ 22,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.