NV Charts nautische kaarten abonnement

Papieren kaarten inclusief digitaal
NV Charts App Licentie & Update Service


Het aan boord hebben van bijgewerkte zeekaarten is verplicht en essentieel voor een veilige navigatie.

Met ons zeekaartabonnement in een combipakket ontvangt u altijd de actuele papieren zeekaart, evenals een 365-dagen app-licentie voor het betreffende gebied en onze update- en informatieservice het hele jaar door.

Product omschrijving - Uw abonnementsvoordeel

Als u voor ons abonnement kiest, bespaart u tot 20% in vergelijking met een eenmalige aankoop en ontvangt u automatisch 2 gedrukte edities. De eerste op het moment van aankoop en de tweede zodra de bijgewerkte editie volgend jaar beschikbaar is. U kunt uw online zeekaart gewoon blijven gebruiken. Updates worden automatisch doorgevoerd in de NV Charts app.

Voor een optimaal gebruik van uw papieren kaarten, ontvangt u de laatste informatie over wijzigingen per e-mail als pdf via onze updateservice.

Hoe kan ik een abonnement nemen

U kunt zich abonneren op een zeekaart door het betreffende abonnement te bestellen in onze NV Charts webshop. De betaling voor de eerste levering doet u direct in de webshop. Vanaf de tweede levering in het volgende jaar / vanaf 31 maart sturen wij u de nieuwe uitgave per koop op rekening naar het opgegeven afleveradres.

Abonnementsperiode

Uw zeekaartabonnement wordt automatisch verlengd voor een volgende editie als u niet voor 31 maart van een jaar opzegt door ons het bestelnummer van uw abonnement mee te delen. U kunt uw opzegging per e-mail of via ons online-formulier aan ons doorgeven. Wij zullen u begin februari van elk jaar per e-mail op de hoogte stellen van de opzegmogelijkheid.

 

Beschikbaarheid

Het zeekaartenabonnement is beschikbaar voor alle NV Charts series, die jaarlijks worden gepubliceerd:

Ooostzee

Serie 1-4

Noordzee

Serie 10-13

Nederland

Serie 1-5

Veel gestelde vragen en antwoorden

In de volgende sectie vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten over ons abonnement op zeekaarten. 

Onze nautische redacteuren zijn voortdurend bezig met het bijwerken van de nautische kaarten en onze klanten te voorzien van het laatste nieuws uit de betreffende regio's. In de periode februari / maart worden de zeekaarten met de actuele gegevens voor het overeenkomstige jaar gedrukt. Zodra de vers gedrukte nautische kaarten in ons magazijn aankomen, worden ze onmiddellijk naar alle klanten met een abonnement verzonden. Deze toezending dient uiterlijk op 31 maart van elk jaar plaats te vinden. 
Momenteel bieden wij de volgende series als abonnement aan: 
  • Oostzee Serie 1-4
  • Noordzee Serie 10-13
  • Nederland Serie 1-5
Als u een zeekaartabonnement neemt, ontvangt u automatisch elk jaar op de verschijningsdatum een nieuwe zeekaart. Zo bent u altijd up to date en hoeft u er niet aan te denken om elk jaar een nieuwe zeekaart te bestellen. 
Als u voor ons abonnement kiest, verbindt u zich tot een minimumafname van 2-jaarlijkse edities en profiteert u van een prijsvoordeel dat kan oplopen tot 20% in vergelijking met een eenmalige aankoop.
Ja. Als u uw abonnement niet opzegt, wordt het elk jaar op 31 maart automatisch verlengd voor een volgend jaar of een volgende editie.
Uw zeekaartabonnement wordt automatisch verlengd voor een volgend jaar of editie indien u niet uiterlijk op 31.03 van enig jaar opzegt door ons het bestelnummer van uw abonnement mede te delen. U kunt uw abonnement opzeggen door een e-mail te sturen naar support@nvcharts.com of door gebruik te maken van ons online opzeggingsformulier. Wij zullen u begin februari van elk jaar per e-mail op de hoogte stellen van de opzeggingsmogelijkheid.
Ja, alle zeekaarten die als abonnement worden aangeboden, blijven beschikbaar als een normale eenmalige aankoop. Het abonnement is gewoon een andere optie.
Het premiewisselsysteem werd afgeschaft en vervangen door het nieuwe abonnementsmodel. 
Voor veel klanten was het terugzenden van de zeekaarten te tijdrovend en kostenintensief. Daarom hebben wij met het abonnementsmodel een systeem gecreëerd dat minder omslachtig is en toch prijsvoordelen biedt.
Grafieken waarop u zich kunt abonneren zijn gemarkeerd met een abonnementsteken in de linkerbovenhoek van de lijstweergave. In de detailweergave van het product kunnen dan, naast de eenmalige aankoop, de bijbehorende abonnementsvarianten worden geselecteerd.