Norwegen N 11 Südnorwegen von Lindesnes nach Lista

Kaart ID: NOR 11
Schaal 1:50.000

€ 27,70*

 
 
Productnummer: 20513

Beschrijving

De kaart N 11 bestrijkt het kustlandschap van Lindesnes in Zuid-Noorwegen tot Lista. De gedetailleerde schaal is 1:50000. Voor de benadering van Farsund Havn adviseren wij detailkaart N 477. Wij drukken deze kaart op verzoek van de klant uit actuele datasets van het Noorse Bureau voor Hydrografie volgens de print-on-demand (POD) methode.

POD-kaarten zijn uitgesloten van uitwisseling.

De officiële Noorse zeekaarten zijn niet alleen geschikt voor watersporters en sportvissers voor navigatie maar zijn ook zeer populair bij cruisetoeristen.

Voor meer informatie over officiële Noorse zeekaarten die door HanseNautic met behulp van het print-on-demand (POD)-proces worden gedrukt klikt u hier.

Maat: Einzelkarte Papier
Region: Skagerak, Norwegen
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Recommended by HanseNautic

Havneguiden 3 Lindesnes - Bergen
Noorwegen Havneguiden 3 Lindesnes - BergenWanneer de ruige en prachtige zuidwestkust van Noorwegen u aandoet neem dan zeker Havneguide 3 mee die u begeleidt van Lindesnes naar Bergen.De meest uitgebre

€ 74,90*

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Norwegen N 10 Südnorwegen Ny-Hellesund bis Lindesnes
De kaart N 10 bestrijkt de zuidkust van Noorwegen van het eiland Ny-Hellesund tot het meest zuidelijke punt van het Noorse vasteland het baken Lindesnes. De gedetailleerde schaal i

€ 27,70*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.