Adriatische Zee

De lange Kroatische kust geldt als het Caribisch gebied van de Middellandse Zee en is een van de meest populaire zeilbestemmingen in de wereld. Griekenland is ook een zeer populaire zeilbestemming met haar eilanden, unieke architectuur en historische locaties. Terwijl de zeilgebieden in Kroatië worden gekenmerkt door een gematigd klimaat en gemakkelijk zeilen, wordt Griekenland aanbevolen voor ervaren zeilers vanwege de soms zeer sterke wind. De NV zeekaarten voor Kroatië en Griekenland zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten staan vooral voor kwaliteit en detail.

De NV nautische kaarten voor de kust van Kroatië omvatten het gebied van Triëst in Italië tot Vodice (NV Atlas HR1). Van Vodice tot Dubrovnik inclusief Montenegro vindt u de juiste kaarten in de NV Atlas HR2. De NV zeekaarten voor het Griekse zeegebied bestrijken de gebieden van de Cycladen tot Kreta en Athene (GR2) alsmede de Ionische Eilanden en Peloponnesos (GR1).

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.