Engeland en Ierland

De Engelse zuidkust is een uitdagend en prachtig zeilgebied dat wordt gekenmerkt door kliffen, baaien en lange zandstranden. Het is een uitdagend zeegebied voor ervaren watersporters met voortdurend veranderende wind en een sterke getijdenstroom. NV UK nautische kaarten zijn uw vertrouwde navigatiepartner tijdens uw reizen - kwaliteit en detail zijn wat onze kaarten voor u onderscheidt. De NV-zeekaarten voor de zuidelijke Engelse kust bestrijken het zeegebied van de Scilly-eilanden over het Isle of Wight tot de Theems.

Scilly-eilanden - het Britse Zuidzeeparadijs voor de kust van Cornwall reist u met de NV Atlas UK1, die u naar Startpunt begeleidt. Van daar tot het Isle of Wight vindt u de kaartensets in NV Atlas UK2. De Solent, tussen het Isle of Wight en de kust van Southampton (NV Atlas UK3), staat bekend als een van de beste zeilgebieden in Engeland. De gebieden van Selsey Bill via Londen tot Great Yarmouth worden bestreken door NV Atlassen UK4 - 5.

De NV. Verlag is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van nautische kaarten van hoge kwaliteit en eersteklas navigatiesoftware voor de pleziervaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot het Caribisch gebied met een uitstekende productvariëteit van nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV Nautische Kaarten bieden een cartografie van bijzonder hoge kwaliteit met veel detail, vooral buiten de hoofdvaargeulen en in natuurlijke havens. Niet alleen is het ontwerp uniek, maar de nadruk ligt op duidelijkheid voor gebruiksgemak. De kaarten bevatten een gratis toegangscode tot de NV Charts App digitale kaarten voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren kaarten.