Italië

De lange Italiaanse Middellandse Zeekust biedt gevarieerde en ontspannen zeilgebieden met constant goed weer, gematigde wind en golven. Diep blauw water, pittoreske kustplaatsjes en fijne zandstranden, in aanvulling op de populaire eilanden, dragen bij aan het feit dat deze regio zeer populair is bij zeilers. NV Italië nautische kaarten zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten worden gekenmerkt door kwaliteit en aandacht voor detail.

De NV-nautische kaarten voor de westkust van Italië omvatten het gebied vanaf de Franse grens in Menton tot het Italiaanse eiland Elba (NV Atlas IT1). Populaire havens aan de Italiaanse Rivièra zijn hier te vinden, zoals San Remo en Portofino. Elba is het op twee na grootste eiland van Italië en wordt al lang beschouwd als een zeilparadijs. Voor de regio tussen Elba en Napels vindt u de kaarten in de NV Atlas IT2. Naar het prachtige eiland Sardinië kunt u reizen met de NV Atlassen IT3 en IT4.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.