Oostzee

Oostzee

De Oostzee is de verlangende bestemming van veel zeilers met zijn kleine golven, gematigde winden en de snelle bereikbaarheid van de Scandinavische en Baltische landen. Ze strekt zich uit langs Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, Rusland, Estland, Letland, Litouwen en Polen. De NV-zeekaarten voor de Oostzee zijn uw betrouwbare navigatiepartner tijdens uw reizen - onze kaarten staan vooral voor kwaliteit en detail.

De NV-zeekaarten voor de Oostzee bestrijken het gebied van Polen over de Baai van Lübeck tot aan Letland. De Oostzeekaarten behoren tot de meest populaire kaarten van NV Charts. Met onze locatie in Eckernförde, hebben we speciale kennis van het gebied.

Denemarken - al jaren het populairste vaargebied voor zeilliefhebbers - is te vinden in de NV Serie 1 Rond Fünen. Ook Zweden wordt steeds populairder als gebied met de NV Atlas Sverige SE 5.2 langs de westkust met zijn spannende natuurlijke havens. Als u een langere reis plant, bent u goed geadviseerd met de Kattegat kaartendoos met de series 1, 2, 4, 5.1 en 5.2. De Oostzeekaarten bestrijken het gebied van West-Zweden tot Riga. Als u begint aan de Oostzeekust van Lübeck en naar Kopenhagen wilt, is de NV Atlas serie 2 geschikt.