Noordzee

De Noordzee met haar wisselvallige weer en soms ruwe zee is een veeleisend vaargebied waarvoor up-to-date en gemakkelijk te lezen cartografie essentieel is. Het strekt zich uit langs het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, België en Frankrijk. De NV-nautische kaarten voor de Noordzee zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten staan vooral voor kwaliteit en detail. De NV nautische kaarten voor de Noordzee bestrijken het gebied van het Verenigd Koninkrijk via Nederland tot aan Noorwegen. De Noordzee nautische kaarten zijn gemaakt met behulp van de nieuwste gegevens van het BSH.

Wie wil zeilen langs de westkust van Denemarken en de Limfjord is met de NV Atlas Serie 9 goed geadviseerd. Zeiltochten langs de Duitse Noordzeekust en de Oost-Friese Eilanden worden gedekt met de NV Atlassen DE 10 - 13: Van Sylt via Helgoland naar Hamburg. Voor de zeer populaire Nederlandse kust met haar adembenemende natuur zijn de kaartensets te vinden in de NV Atlassen NL 1-5.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het assortiment strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.