NV Charts App

Intuïtieve navigatie met nv-kaarten cartografie

NV Charts is een ideaal hulpmiddel om op mobiele apparaten te navigeren met de populaire NV Charts-cartografie voor de scheepvaart. 

Download nu

Digitale GPS-navigatie

De nv charts app is de ideale software voor navigatie met nv charts nautische kaarten. De overzichtelijke navigatie-app met intuïtieve bediening en uitgebreide tools voor navigatie aan boord is bij uitstek geschikt voor alle activiteiten op het water.


 Samen wordt navigeren aan boord nog leuker! Er is nu de mogelijkheid om tracks te delen met vrienden of om de gegevens buiten de app te gebruiken en te exporteren als een GPX-bestand. U kunt uw favoriete havens en ankerplaatsen eenvoudig vanuit de app delen via een link en zo de reisplanning nog beter afstemmen met alle betrokkenen.

Route plannen is een makkie

Het maken van routes en waypoints is nu een fluitje van een cent! Pas je plannen voor een dag op het water op elk moment aan de omstandigheden aan en deel ze met je vrienden. Nu ook met continu bijgewerkte autorouting netwerken.

SeaMe - uw marina guide

Met prachtige trip planning functies direct in de nv charts app. Deel uw ervaringen met anderen en maak van uw tijd op het water de beste van het jaar - zelfs voordat u het water opgaat.

AIS

De omgeving op het water altijd in het zicht. 

Stroom & Wind

Real-time voorspelling als overlay op de kaart.

Getijden

Berekening en weergave van de huidige getijden in de app. 

Zoeken

Gemakkelijk zoeken naar navigatieberichten en jachthavens. 

Web App

De nv charts web app is de online versie van de nv charts app en geeft u toegang tot uw kaarten, routeplanning en jachthaveninformatie op uw computer.

Naar de web app
 

Download

nv-kaarten - navigeer intuïtief en krijg toegang tot een breed scala aan functies en inhoud. Continu zoomen en synchroniseren tussen uw apparaten helpt u bij uw avontuur op het water. Geniet ervan!

App Store

Download de app voor
Apple iPhone en iPad.

Google Play

Download de app voor
Android apparaten.

Windows

Download de app voor
Windows apparaten.

Mac OS X

Download de app voor
Apple Mac apparaten.

Uw weg naar digitale kaarten

Krijg uw digitale licentie bij aankoop van een nv charts papieren kaart combo pack of een alleen digitale licentie direct in de app.

Combipakket: Papier & Digitaal

Bestel hier in de shop een nv charts nautische papieren kaart in een combipack. De nautische kaart wordt geleverd met een activatiecode voor de digitale licentie in de app, waarmee u de nautische kaart 365 dagen in de app kunt gebruiken.
Vind uw kaart

Digitaal Abonnement

U kunt de digitale versie van alle nautische kaarten 7 dagen lang gratis uitproberen in de app en gebruiken op al uw apparaten. Het digitale abonnement loopt 365 dagen en wordt automatisch verlengd. 

Nieuws

De laatste informatie over updates en nieuwe functies.

NV Charts App News

New NV Charts App Version 2021

Augmented reality and satellite imagery as navigation aids for even better insights and many more new and outstanding features for everyone on the water.

AIS in the NV Charts App

Connect your NV Charts App with a Wlan (Wifi) capable AIS device on board and receive all AIS targets on your mobile device.

In App Purchase Regions in the NV Charts App

An overview of our digital only product regions in the NV Charts App.

Tutorials

Leer hoe je belangrijke functies in de app gebruikt.

Automatische routes maken

Externe usb-apparaten aansluiten

Vaak gestelde vragen

In onze kennisbank voor de nv-charts app vindt u artikelen over de functies van de app en antwoorden op de meest gestelde vragen van onze gebruikers.