Noorwegen

De Noorse kust met zijn ontelbare baaien, scheren en bergen is een fascinerend maar ook veeleisend vaargebied met soms ruige omstandigheden, onstabiele zeeën en voortdurend veranderende winden. De NV Noorwegen zeekaarten zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten worden gekenmerkt door kwaliteit en aandacht voor detail. De NV nautische kaarten voor Noorwegen bestrijken de zuidkust van Oslofjord tot Haugesund.

Het Noorse zeegebied met zijn fjorden vindt u in de NV Atlassen NO 1-6, hiermee kunt u varen van Oslo via Kristiansand naar Haugesund. De zuidkust van Noorwegen met zijn ruige kustlijn, talloze eilanden en fjorden is al jaren een populaire zeilbestemming. Er zijn eindeloos veel ankerbaaien en natuurlijke havens in de archipel.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het assortiment strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.