MED Frankrijk

De Franse Middellandse Zeekust strekt zich uit van de Spaanse grens tot de Italiaanse en wordt gekenmerkt door een adembenemende natuur. De kust is omzoomd met kleine baaien en lange zandstranden. Het constante goede weer en de gematigde wind zorgen voor een uitstekend klimaat, wat de regio tot een geliefd zeilgebied maakt. De NV Frankrijk zeekaarten Middellandse Zee zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten staan vooral voor kwaliteit en detail.

De NV zeekaarten voor de Franse Middellandse Zeekust omvatten het gebied van Cabo Creus in Noord-Spanje tot Toulon in Frankrijk (NV Atlas FR9), evenals de beroemde azuurblauwe kust van de Côte d'Azur, die u met de NV Atlas FR10 kunt bereizen tot Menton. Het eiland Corsica (NV Atlas FR11) gelegen aan de Franse en Italiaanse kust, met zijn spectaculaire rotskust en prachtige baaien, is nog steeds een insider tip onder zeilers.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.