Caribisch

Het Caribisch gebied is voor veel zeilers een bestemming die vooral in de winter lokt met warme temperaturen en ideale zeilomstandigheden. De NV Caribbean zeekaarten zijn uw betrouwbare navigatiepartner tijdens uw reizen - onze kaarten worden gekenmerkt door kwaliteit en detail. Het Caribisch gebied is een zeer speciaal vaargebied voor ons, omdat de zeekaarten zijn gemaakt met een uitstekende kennis van het gebied.

De NV zeekaarten voor het Caribisch gebied omvatten Bermuda (NV Atlas 16.1), de Maagdeneilanden (NV Atlas 12.1), de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico (NV Atlas 11.1), de Benedenwindse (NV Atlas 12.2) en Bovenwindse Eilanden (NV Atlas 12.3) , Cuba (NV Atlas 10.1-10.4) en de Bahamas (NV Atlas 9.1- 9.3). Het Caribisch gebied laat niets te wensen over: eilanden, koraalriffen, kleurrijke havens, turquoise water en eenzame witte zandstranden omzoomd met palmbomen.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.