Spanje en Portugal

Met de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan heeft Spanje een grote verscheidenheid aan vaargebieden te bieden. In de Middellandse Zee zijn met name de Balearen een zeer populair watersportgebied. Overtuigend in de Middellandse Zee zijn de stabiele weersomstandigheden met matige wind, die ook geschikt zijn voor beginners. De Atlantische kust in het westen van Spanje en Portugal is ruiger en rotsachtiger met hogere golven en beduidend meer wind. De NV zeekaarten voor Spanje en Portugal zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten worden gekenmerkt door kwaliteit en detail.

De NV nautische kaarten voor Spanje en Portugal dekken de Spaanse oostkust tot aan Gibraltar (NV Atlas ES1 en ES3), de Balearen (NV Atlas ES2), de Canarische Eilanden tot aan de Azoren (NV Atlas ATL3), evenals de Spaanse westkust en Portugese kust (NV Atlas ATL2). Als u de Golf van Biskaje wilt oversteken naar het Kanaal en de Spaanse noordkust wilt verkennen, hebt u de NV Atlas ATL1 nodig.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten.