Atlantic Frankrijk

De Franse Atlantische kust loopt langs de Golf van Biskaje en is een van de meest interessante zeilgebieden in Europa met een constante zeewind, eilanden voor de kust, pittoreske haventjes en beschutte ankerbaaien. De NV France Atlantic zeekaarten zijn uw betrouwbare navigatiepartner op uw reizen - onze kaarten kenmerken zich door kwaliteit en detail. De NV nautische kaarten voor de Franse Atlantische kust bestrijken het zeegebied van Duinkerken tot San Sebastian, vlak voor de Spaanse grens.

Watersporters die de Franse kanaalkust willen verkennen hebben de kaartensets van de NV Atlas FR1 nodig. Van Cherbourg tot St. Malo is de kust omzoomd met mooie historische stadjes en ook de Kanaaleilanden zijn niet ver weg (NV Atlas FR2). Noord-Bretagne tot Sept Îles wordt behandeld in de NV Atlas FR3. De regio rond Brest tot aan San Sebastian vindt u in de NV Atlassen FR4 - 8, waarin ook het zeilbolwerk La Rochelle is opgenomen.

NV Charts is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige nautische kaarten en eersteklas navigatiesoftware voor de recreatievaart. Het aanbod strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied met een uitstekende variëteit aan nautische kaarten in papieren en digitale vorm. NV-nautische kaarten bieden een bijzonder hoogwaardige cartografie met aandacht voor detail, vooral buiten de hoofdvaargeul en in natuurlijke havens. Niet alleen de vormgeving is uniek, de nadruk ligt op een eenvoudige bruikbaarheid. De zeekaarten bevatten een gratis toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app voor een ideale aanvulling op de populaire NV papieren zeekaarten