Norwegen N 12 Südwestküste von Lista bis Svåholmane

Kaart ID: NOR 12
Schaal 1:50.000

€ 27,70*

 
 
Productnummer: 20514

Beschrijving

De Kaart N 12 bestrijkt het kustlandschap van zuidwest Noorwegen van Lista tot vlak onder Egernsund. De gedetailleerde schaal is 1:50.000. Voor benadering van Flekkefjord via Listafjord adviseren wij N 478.Wij printen de kaarten op verzoek van de klant van actuele datasets van het Noorse Bureau voor Hydrografie volgens de Print-on-Demand (POD) methode.


POD-kaarten zijn uitgesloten van uitwisseling.

De officiële Noorse zeekaarten zijn niet alleen geschikt voor watersporters en sportvissers voor navigatie maar genieten ook grote populariteit bij cruisetoeristen.

Voor meer informatie over officiële Noorse zeekaarten die door HanseNautic worden gedrukt met behulp van het print-on-demand (POD)-proces klikt u hier.

Maat: Einzelkarte Papier
Motiv: Seekarte
Region: Europa, Nordsee, Norwegen
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Recommended by HanseNautic

Havneguiden 3 Lindesnes - Bergen
Noorwegen Havneguiden 3 Lindesnes - BergenWanneer de ruige en prachtige zuidwestkust van Noorwegen u aandoet neem dan zeker Havneguide 3 mee die u begeleidt van Lindesnes naar Bergen.De meest uitgebre

€ 74,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.