Törnführer Kroatien und Slowenien

€ 39,90*

 
 
Productnummer: 22195

Beschrijving

In de zee van duizend eilanden

Kristalheldere zee wilde kusten idyllische haventjes en moderne jachthavens: de Adriatische kust van Kroatië en Slovenië is niet voor niets het favoriete gebied van veel zeilers en motorbootbestuurders.

De vaargids is een nuttige aanvulling op de NV Charts kaarten ( NV Atlas HR 1 en NV Atlas HR 2 ) want zowel  de auteur Dieter Berner als het team van NV Charts zijn regelmatig voor onderzoek ter plaatse.

 

Dieter Berner weet welke de moeite waard zijn om naar toe te gaan. Hij begon vele jaren geleden met het verkennen van het gebied per rubberboot en vaart sinds 1991 met zijn eigen zeilboot. In zijn zeilgids Kroatië en Slovenië. Koper tot Split laat hij u kennismaken met gebieden om te ontdekken en van te genieten:

  • Elf voorgestelde cruises voor motorboten en zeilboten
  • Havenplannen en info over aanlegplaatsen en bevoorrading
  • Bezienswaardigheden excursies en toeristische tips voor vaarvakanties

Het plannen van een vakantietocht veilig navigeren ter plaatse

Deze gids maakt het plannen van een vakantie gemakkelijk. Dieter Berner laat u kennismaken met alle bestemmingen die de moeite waard zijn inclusief jachthavens en ankerplaatsen. Zijn boek bevat o.a. de volgende cruisesuggesties:

  • Istrië
  • Cres
  • Krk
  • Rab
  • Kust van het vasteland van de Kvarner Baai
  • Sibenik naar Split
  • Nationaal Park Kornati

Op basis van de nauwkeurige beschrijvingen en de havenplattegronden en foto's zult u ter plaatse altijd uw weg vinden. Veel informatie over voorraden en de geschiedenis van de plaatsen evenals tips over bezienswaardigheden zorgen voor ontspannen en onderhoudende excursies aan wal. Met deze vaargids aan boord bent u perfect uitgerust voor uw Kroatië-vakantie!

 

 

Auteur: Dieter Berner
Region: Mittelmeer West, Adria, Mittelmeer
Taal: Deutsch
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

NV Charts Croatia HR 1: Trieste to Vodice
Wilt u de noordelijke Adriatische Zee ontdekken? Onze kaartenset NV Charts HR1 begeleidt u van Istrië tot Noord-Dalmatië. Dankzij de overzichtelijke structuur vindt de recreatieve schipper snel toegan

€ 64,99*
NV Charts Croatia HR 2 Vodice to Dubrovnik & Montenegro
Het pak kaarten NV Kaarten HR2 is uw betrouwbare metgezel voor Midden-Dalmatië tot Montenegro. Dankzij de duidelijke lay-out kunnen pleziervaarders snel aanvaarroutes, havens en ankerplaatsen vinden e

€ 64,99*
888 Häfen und Buchten Kroatien Slowenien Montenegro
De oostelijke Adriatische Zee met zijn vele honderden eilanden havens en baaien is een van de mooiste wateren ter wereld.888 havens en baaien. Bevoorrading weersomstandigheden douane zijn slechts enke

€ 27,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.