Cruising Bulgaria and Romania

Kaart ID: IB0030

€ 26,80*

 
 
Productnummer: 22308

Beschrijving

Cruising Bulgarije en Roemenië zou veel meer zeilers moeten aanmoedigen om de geneugten te ontdekken van het cruisen op de Beneden-Donau en Westelijke Zwarte Zee...

...het bezoeken van de havens (zowel oude als moderne) en mijlen van ongerepte stranden in deze fascinerende gebieden.

Voor de bezoekende zeiler bieden de vaargebieden van Bulgarije en Roemenië de Donau delen van de Zwarte Zeekust en (in Roemenië) de Donaudelta (een bijzonder gebied op zich) een interessante afwisseling.

Hoewel Bulgarije en Roemenië dicht bij elkaar liggen zijn ze cultureel zeer verschillend.
Bulgarije deelt het orthodoxe geloof en de Slavische culturele wortels van Rusland en Servië terwijl Roemenië een land is met Latijns-Amerikaanse culturele tradities die vergelijkbaar zijn met die van andere westelijke mediterrane landen.
Het Srebarna-meer de noordelijke Roemeense Zwarte-Zeekust Kamchia en Strandja en de Donaudelta zijn van internationaal belang als natuurreservaten en als leefgebieden voor enkele zeldzame en bedreigde diersoorten.
De Donau is een van Europa's oudste snelwegen maar tussen Wenen en Bratislava daalt het aantal schepen op de rivier drastisch en het gebied is nog relatief onbekend voor buitenlandse schepen.

Nicky Allardice heeft in beide landen gewoond en gewerkt en zijn vaargids is gebaseerd op uitgebreide ervaring uit de eerste hand.

In het Engels.

Vind hier meer vaargidsen.


Productinfo:

Uitgever: Imray
Auteur: Nicky Allardice
Editie: 1e ed. Editie 2006
ISBN: 9780852889107
Pagina's: 107
Afmetingen: Groot formaat

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Flagge Serbien

€ 4,90*
Flagge Ungarn

€ 4,90*
Gastlandvlag Bulgarije 20x30cm
Gastlandvlag Bulgarije 20x30cm

€ 4,90*
Flagge Rumänien

€ 4,90*
Flagge Slowakei

€ 8,50*
The Black Sea
Deze gids is gebaseerd op eerder gepubliceerde reisverslagen en geeft vaarinstructies voor alle landen rond de Zwarte Zee.Boordevol nuttige achtergrondinformatie en ondersteund door de toegang van de

€ 38,80*
IMRAY CHART G32 Eastern Sporades Dodecanese & the Coast of Turkey
De uitklapbare kaart Imray Chart G32 van de Engelse kaartenfabrikant Imray bestrijkt de zuidoostelijke Sporaden met de Dodekanesos archipel vlak voor de Turkse kust en het kustgedeelte van Turkije&nbs

€ 31,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.