Sea of Cortez

Kaart ID: RB0513-1

€ 98,00*

 
 
Productnummer: 22316

Beschrijving

A Cruiser's Guidebook is de vierde editie van deze uitgebreide gids voor de afgelegen en ongerepte ankerplaatsen van het schiereiland Baja en het vasteland van Mexico in de Zee van Cortez.

Deze nieuwe editie bevat nieuwe en bijgewerkte luchtfoto's, extra ankerplaatsen, oriëntatiepunten en verbeterde topografie. De havens en ankerplaatsen in deze gids worden geïllustreerd door meer dan 100 nauwkeurige GPS-kaarten, gebaseerd op verkenningen uit de eerste hand, satellietbeelden en bijgewerkte digitale hoogtemodellen. Elke kaart gaat vergezeld van GPS-waypoints voor de belangrijkste ankerplaatsen. Belangrijke informatie zoals het weer, radioamateur- en SSB-radionetwerken, douane- en immigratie-informatie, locaties en plattegronden van jachthavens, beschikbaarheid van brandstof, aanlegplaatsen voor boten en watersportwinkels zijn slechts enkele van de vele functies die in deze gids zijn opgenomen. En omdat een cruise niet ophoudt als de haak is gevallen of de trossen zijn losgegooid, zijn stadsplattegronden, locaties van kruidenierswinkels, wandelpaden, duik- en snorkellocaties en nog veel meer ook in deze gids opgenomen.

Er zijn voorbeeldroutes opgenomen, gebaseerd op verschillende dienstregelingen, om je te helpen het meeste uit je tijd op de boot in de Zee van Cortez te halen. Levendige kleurenfoto's, inclusief luchtfoto's van havens, maken dit boek niet alleen een waardevol hulpmiddel voor zeilers, maar ook een fantastische manier om je volgende reis te plannen of gewoon te dromen van zonnige dagen in de Mexicaanse Zee van Cortez.

Engels gesproken.

Productinformatie:

Auteur: Shawn Breeding en Heather Bansmer
Uitgever: Blue Latitude Press
Details: Softcover met spiraalbinding
Editie: 4e editie 2022
ISBN: 9780980090185
Fabrikantnummer: RB0513-2 

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.