Chile (RCC)

Kaart ID: IB0198-2

€ 56,20*

 
 
Productnummer: 22484

Beschrijving

De Arica-woestijn tot Vuurland RCCPF door Andrew O'Grady

Deze gids voor Chili bestrijkt de kusten van Arica in het noorden tot Kaap Hoorn in het zuiden en omvat ook Isla de Pascua en Islas Juan Fernandez in het westen.

De uitgestrekte kustlijn van Chili biedt het hele scala aan landschappen en is een van de laatste gemakkelijk toegankelijke plaatsen op de planeet waar jachten weinig bekende wateren kunnen verkennen en niet eerder gemelde ankerplaatsen kunnen vinden.

Deze vierde editie is een compilatie van informatie die van vele bezoekende zeilers is verzameld en in een grondige gids is samengebracht. Het biedt gedetailleerde volledig bijgewerkte zeilinstructies voor bijna alle belangrijke havens en ankerplaatsen waarvan vele hier voor het eerst zijn gedocumenteerd.

De gedetailleerde tekst wordt overal ondersteund door herziene schetstekeningen in kleur. Het boek bevat nu full color foto's die betrekking hebben op de schetsplannen.

In het Engels

Product Info:

Uitgever: Imray
Auteur: Andrew O`Grady
Editie: 4e. Uitgave 2019
ISBN: 9781786790200
Afmetingen: Groot formaat
Pagina's: 269
Binding: Paperback

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.