C-MAP MAX MegaWide AF-M003 Antarctica

€ 349,00*

% € 355,81* (1.91% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 24198

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor heel Antarctica  voor  kaartplotters en multifunctionele displays

Bereik:

De C-MAP-kaart AF-M003 dekt heel Antarctica.

Gegevensdrager:

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-gegevensdrager die is opgenomen in een SD-kaartadapter. Maar zonder de satellietbeelden schuine luchtfoto's en rasterkaarten die normaal in het ''+'' formaat worden aangetroffen. Op deze MAX Wide kaarten zijn alleen de beproefde vectorkaarten opgeslagen.

Compatibiliteit:

Raadpleeg de Compatibiliteitslijst of vraag het ons we helpen u graag verder.

Tip: Geef bij het bestellen van uw zeekaart altijd het merk en model van uw plotter op om onjuiste leveringen te voorkomen.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Other customers bought also

-1 %
C-MAP MAX MegaWide EW-M010 West European Coasts & West Med.
Elektronische zeekaart voor de West-Europese kust en de Westelijke Middellandse Zee voor kaartplotters en multifunctionele displays.Bereik:De C-MAP kaart EW-M010 bestrijkt de West-Europese kust i

€ 349,00* € 355,81* (1.91% bespaard)
-1 %
C-MAP MAX MegaWide NA-M035 Pacific Coast & Central America
Elektronische zeekaart voor de kusten van Noord- en Midden-Amerika Canada en Alaska in de Stille Oceaan voor  kaartplotters en multifunctionele displaysBereik:De C-MAP kaart NA-M035 dekt&nbs

€ 349,00* € 355,81* (1.91% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.