Navionics+ Large mSD-Card - alle Abdeckungen

€ 234,00*

% € 250,00* (6.4% bespaard)
 
Abdeckung, Plotter & Kontakt
Bitte wählen Sie die gewünschte Abdeckung, wenn wir die Karte für Sie bespielen sollen oder eine Leerkarte, wenn Sie die Karte lieber selbst bespielen möchten.
Bitte tragen Sie die Marke und die Modellbezeichnung Ihres Plotters in das Textfeld ein. Wir werden intern prüfen, ob dieses Produkt mit Ihrem Plotter kompatibel ist. Mit dieser Information können wir Fehlbestellungen verringern und Ihnen mitteilen, wenn Sie eventuell ein anderes Produkt für Ihren Plotter benötigen.
Bitte geben Sie eine Telefonnummer an, unter der wir Sie erreichen können, falls Ihre Angaben zum Plotter nicht ausreichen oder Ihr Modell nicht zur gewünschten Karte passt.
Abdeckung, Plotter & Kontakt
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 24294

Beschrijving

Navionics+ Grote kaartmodule als mSD-kaart

Kies een van de beschikbare regio's of vul de kaart met een regio.

Optie 1: Vooraf opgenomen kaart bestellen 

De Navionics+ mSD-kaart (blanco) biedt flexibiliteit, omdat u als klant bepaalt welke Navionics Large-dekking op deze blanco kaart wordt geladen. Kies een van de gebieden uit de selectie. We zullen dan de juiste hoes op de kaart installeren en naar je opsturen.

Optie 2: neem de kaart zelf op

Als u de optie "blanco kaart" selecteert, sturen we u een blanco kaart die u kunt gebruiken om uzelf te bedekken met de gewenste dekking volgens de volgende instructies.

Instructies voor het zelf uploaden van de gegevens naar uw Navionics-kaart.

Gedrukte instructies in verschillende talen zijn bij het artikel inbegrepen.

  1. Je hebt een pc nodig met een USB-poort en een stabiele internetverbinding
  2. Installeer de "Navionics Chart Installer"-software op uw pc
  3. Plaats uw lege Navionics mSD-kaart (met een kaartlezer) in uw pc
  4. Selecteer het gewenste gebied in de software.
  5. U kunt nu de zeekaartgegevens bekijken en, indien gewenst, de SonarCharts™ en download de CommunityEdits. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om de hele omslag in één keer te kopiëren.

Schijf

Deze Navionics+ zeekaart wordt geleverd als een micro SD-kaart die in een adapter voor een SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de NV Charts update service.

Compatibiliteit

Navionics+-kaarten zijn compatibel met een breed scala aan kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor Navionics-kaarten .

Maat: mSD

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.