ADMIRALTY Digital List of Radio Signals 2 - Area 1 Europe MiddleEast Africa India

Kaart ID: ADRS2_1

€ 99,00*

 
 
Productnummer: 31544

Beschrijving

Volledig digitale software voor elektronisch gebruik van de officiële publicatie ADMIRALTY Radio Signals in navigatie in regio 1 'Europa Midden-Oosten Afrika India'. ADMIRALTY Digital Radio Signals (ADRS) bevat in deel 2 de volledige lijst van referentiehulpmiddelen voor positie- en tijdsbepaling.

Inhoud

Het ADRS2 bevat de referentiehulpmiddelen voor positie- en tijdsbepaling die wereldwijd worden gebruikt om schepen in staat te stellen altijd op het juiste moment op de juiste positie te zijn.

  • Lijst van radarbakens (RACONS en RAMARKS)
  • Lijst van VHF-radiobakens
  • Lijst van bekende AIS-navigatiehulpmiddelen (AtoN)
  • radiostations om DGPS uit te zenden. Correcties
  • Details van de internationale radiotijdoverdracht
  • Details van de wereldwijde indeling van tijdzones en zomertijd.
  • Geografische dekking

    Regio 1 omvat Europa Afrika het Midden-Oosten en India met de Indische Oceaan en het oostelijke deel van de Atlantische Oceaan.

    ADMIRALTY Digitale Lijst van Radiosignalen Vol2 wereldwijd

    Term

    De licentie voor de ADMIRALTY Digitale Lijst van Radiosignalen (ADRS) heeft een geldigheidsduur van 12 maanden gerekend vanaf de maand van bestelling. De licentie wordt niet automatisch verlengd.


    Omvang van de levering

    U ontvangt een e-mail van HanseNautic met de licenties activeringscodes en een link om te downloaden. Indien gewenst kunnen wij u de gegevens en codes ook op een USB-stick bezorgen. Neem contact met ons op.

    Voor het aanmaken van uw licentie hebben we de naam van het schip de roepnaam en het IMO-nummer (indien beschikbaar) en een e-mailadres voor updates nodig. Deze gegevens worden opgeslagen in de database van het Britse hydrografische bureau en zijn noodzakelijk voor de administratie van uw vergunning.


    Rectificatie updates en correcties

    Update e-mails kunnen maximaal 125 MB groot zijn.


    Systeemvereisten

    De software draait op Windows PC met het besturingssysteem Windows 8.1 of Windows 10. De uitgevers bieden geen compatibiliteit met besturingssystemen die niet langer door Microsoft worden ondersteund.

    • Minimumvereisten voor Windows 8.1 (SP1): 1 GHz of sneller voor 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor 1 GB RAM (32-bits) of. 2 GB RAM (64-bits) DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM 1.0 of hoger stuurprogramma
    • Minimumvereisten voor Windows 10: 1 GHz of sneller op 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits) DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM 1.0 of hoger stuurprogramma
    • Voor het besturingssysteem moeten de nieuwste servicepacks en updates zijn geïnstalleerd.
    • Ruimte tot 1GB voor de installatie.
    • De software is ontworpen voor lokale installatie op standalone computers en niet ontworpen voor netwerksystemen.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.