C-MAP Discover Ägäis Griechenland türk. Küsten Kreta bis Istanbul EM-Y204

Kaart ID: EM-Y204

€ 139,00*

% € 153,51* (9.45% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31832

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Middellandse Zee in Griekenland en Turkije voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&G

Volgende ontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart voor watersporters in de Ionische Zee de Egeïsche Zee de Turkse kust en Kreta. Motorbootvaarders vissers en zeilers gebruiken de zeekaart voor vakanties en cruises langs de centrale kusten en bij reizen door de eilandenwereld van de Egeïsche Zee.

Bereik

De C-MAP Discover Aegean Griekenland Turks. Coasts Crete to Istanbul is een middelgrote dekking die een groot gebied van Zuid-Europese zeegebieden en de kusten van de Middellandse Zee samenvat. EM-Y204 bestrijkt deze gebieden:

  • Ionische Zee met Corfu Albanië en West-Peloponnesos
  • Egeïsche Zee
  • Cyclades
  • Noordelijke Sporaden en Dodekanesos
  • Crete
  • Turkije van Antalya tot Bosporus

De elektronische kaart EM-Y204 is ontworpen voor uitgebreide vaartochten in Griekse wateren en langs de Turkse kust. Het geeft bemanningen de mogelijkheid om nog langere overtochten naar andere vaargebieden te ondersteunen elektronische navigatie-informatie. Zelfs op kleinere boten biedt de grote dekking flexibiliteit bij het kiezen van een watersportbestemming.

Disc

Deze C-MAP Plotterkaart Griekenland en Turkije wordt geleverd op een mSD-disc die in een SD-kaartadapter is opgenomen.

Functies van de C-MAP Discover

De elektronische nautische kaarten C-MAP Discover zijn moderne vectorkaarten voor kaartplotters op pleziervaartuigen. Zij bevatten alle nautische informatie en een volledige reeks navigatiegegevens. Met deze plotterkaarten kunt u uw reizen aan boord plannen tijdens het varen bijhouden en inzoomen op gedetailleerde gebieden voor het binnenvaren van havens.
De Discover-kaarten van C-MAP hebben de volgende reeks functies:

  • Alle nautische kaarten van het geselecteerde gebied van het haven- of sluisplan tot de planningskaart voor grotere secties en groepen wateren.
  • Vectorkaarten maken traploos inzoomen tussen kleine en grote schaalwaarden van de zeekaart mogelijk
  • Hoge resolutie bathymetrische gegevens tonen dieptecontouren gecondenseerd tot 30cm intervallen. Dit kenmerk kan worden getoond of verborgen.
  • Tijgegevens inclusief hoog- en laagwatertijden en stroomgegevens - Een getijdenkalender en stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
  • Easy Routing is de door C-MAP ontwikkelde functie die een voorgestelde route berekent aan de hand van de zeekaart en de afmetingen van uw boot met name de diepgang.

Compatibiliteit

De C-MAP Discover-producten die in 2021 worden gelanceerd zijn ook compatibel met alle moderne Simrad- B&G- en Lowrance-kaartplotters als opvolger van de MAX-N+-technologie. Controleer a.u.b. de Compatibiliteitslijst

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Medium
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

West Aegean (Saronic)
West-Egeïsche Zee - Die neue Ausgabe ist ab Januar 2019 erhältlichEen metgezel voor flottieljezeilers en charteraars met zeilaanwijzingen en gedetailleerde achtergrondinformatie over het Saronisch/Ath

€ 28,20*
-4 %
Greek Waters Pilot
De cruisegids Greek Waters Pilot van Lucinda en Rod Heikell bestrijkt de gehele kusten en eilanden van Griekenland.De gids wordt al bijna 30 jaar gepubliceerd en bestrijkt het gehele gebied van de Ion

€ 59,40* € 62,50* (4.96% bespaard)
ADMIRALTY NP48 Mediterranean Pilot Vol 4 - Seehandbuch
Official Sailing Handbook English ADMIRALTY Sailing Directions MediterraneanDe Egeïsche Zee en de aangrenzende kusten van Griekenland en Turkije.NP48 maakt deel uit van de wereldreeks van boeken die d

€ 109,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.