C-MAP Discover Azoren Kanarische Inseln Gibraltar EW-Y209

Kaart ID: EW-Y209

€ 139,00*

% € 153,51* (9.45% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31855

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Atlantische Eilanden en het zeegebied tussen de Azoren Gibraltar en de Canarische Eilanden voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&G

Voortontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart voor watersporters in het oostelijke deel van de Noord-Atlantische Oceaan. Motorbootvaarders vissers en zeilers gebruiken de zeekaart voor het veilig varen tussen Europa en de Atlantische eilanden of als aanvulling op een kaart voor de Middellandse Zee.

Bereik

De C-MAP Discover Azores Canary Islands Gibraltar is een middelmatige dekking die een groot zeegebied in de Atlantische Oceaan samenvat evenals de kusten van Zuid-Spanje/Portugal en de Afrikaanse kust van Marokko. Overzichts- en detailkaarten zijn beschikbaar voor de archipels van de Azoren en de Canarische Eilanden. EW-Y209 bestrijkt deze gebieden:

  • Canarische Eilanden - Gran Canaria Lanzarote Tenerife Fuerteventura
  • Azores
  • Madeira
  • Algarve en Zuid-Portugal
  • Spaanse zuidkust van Huelva tot Cartagena
  • Gibraltar
  • Kusten van Marokko in de Atlantische Oceaan en Middellandse Zee

De elektronische zeekaart EW-Y209 is ontworpen voor overtochten naar de Atlantische eilanden of de Middellandse Zee. Het geeft bemanningen de mogelijkheid om langere reissegmenten te ondersteunen met elektronische navigatie-informatie.

Media

Deze C-MAP plotterkaart van de Canarische Atlantische en Zuid-Europese watersport wordt geleverd op een mSD-medium dat is opgenomen in een SD-kaartadapter.

Functies van C-MAP Discover

De elektronische nautische kaarten C-MAP Discover zijn moderne vectorkaarten voor kaartplotters op pleziervaartuigen. Zij bevatten alle nautische informatie en een volledige reeks navigatiegegevens. Met deze plotterkaarten kunt u uw reizen aan boord plannen tijdens het varen bijhouden en inzoomen op gedetailleerde gebieden voor het binnenvaren van havens.
De Discover-kaarten van C-MAP hebben de volgende reeks functies:

  • Alle nautische kaarten van het geselecteerde gebied van het haven- of sluizenplan tot de planningskaart voor grotere secties en groepen wateren.
  • Vectorkaarten maken traploos inzoomen mogelijk tussen kleine en grote schaalwaarden van de zeekaart
  • Hoge resolutie bathymetrische gegevens tonen dieptecontouren gecondenseerd tot 30cm intervallen. Dit kenmerk kan worden getoond of verborgen.
  • Tijgegevens inclusief hoog- en laagwatertijden en stroomgegevens - Een getijdenkalender en stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
  • Easy Routing is de door C-MAP ontwikkelde functie die een voorgestelde route berekent aan de hand van de zeekaart en de afmetingen van uw boot met name de diepgang.

Compatibiliteit

De C-MAP Discover-producten die in 2021 worden gelanceerd zijn ook compatibel met alle moderne Simrad- B&G- en Lowrance-kaartplotters als opvolger van de MAX-N+-technologie. Controleer a.u.b. de Compatibiliteitslijst.

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Medium
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

NV Atlantik Plotterseekarten
Kaarten & havenplannen ATL 1 ATL 2 ATL 3 seriesDigitale plotterkaarten voor de Atlantische Oceaan inclusief Portugal en de Atlantische Eilanden en de Atlantische Passage. De kaarten worden gelever

€ 129,99*
Nieuw
NV Charts Atlantic ATL3 - Atlantic Islands Azores - Madeira, Canary Islands, Cape Verde
Als je het grote avontuur wilt aangaan om de Atlantische Oceaan over te steken, is de NV Kaarten Atlantische Oceaan ATL3 ideaal uitgerust. Dankzij de duidelijke lay-out kan de recreatieve schipper sne

€ 74,99*
C-MAP 4D MAX+ Wide EW-D228 West European Coasts
Elektronische zeekaart voor de westkust van Europa van Brest in Frankrijk tot de Canarische Eilanden en de Azoren voor moderne kaartplotters en multifunctionele displays.BereikDe C-MAP kaart EN-D590 d

€ 239,00*
-3 %
C-MAP Reveal Atlantikküste Bretagne-Kanaren (West European Coasts) EW-Y228
Elektronische zeekaart voor de Atlantische Oceaan vanaf de Golf van Biskaje langs het Iberisch schiereiland tot de Canarische Eilanden voor de moderne kaartplotters en multifunctionele displays van Si

€ 229,00* € 236,81* (3.3% bespaard)
-2 %
C-MAP MAX Wide EW-M228 West European Coasts
Bereik:C-MAP MAX Wide EW-M228 West-Europese kustenDisc:Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-disc die is opgenomen in een SD-kaartadapter. Maar zonder de satellietbeelden schuine lucht

€ 289,00* € 296,31* (2.47% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.