Navionics+ AF005 R West Afrika Regular

Kaart ID: NAAF005R

€ 149,00*

% € 160,00* (6.88% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32438

Beschrijving

De Kaapverdische Eilanden en de Westkust van Afrika voor navigatie op moderne kaartplotters. Deze Navionics+-kaart wordt geleverd als een mSD-kaart.

Deze dekking is een aanvulling op de Navionics+ EU646 Large als Kaapverdië moet worden aangedaan als etappebestemming of bevoorradingshaven tijdens de Atlantische oversteek.

De Navionics+ West-Afrika (Afrika, West) AF005R is interessant voor alle trans-Atlantische reizigers die de Kaapverdische eilanden willen verkennen op hun weg van de Canarische Eilanden naar het Caribisch gebied of Zuid-Amerika en elektronische zeekaarten op plotterapparaten met hun motor- en zeiljachten.

Omslag

De elektronische kaart Navionics+ West-Afrika (Afrika, West) AF005R omvat de volgende watersportregio's:

  • Alles in Kaapverdië, inclusief Sal, Boavista, Maio, Santiago
  • Kust van West-Afrika van Senegal tot Angola
  • Bevaarbare estuaria, soms ver landinwaarts

Schijf

Deze Navionics+ nautische kaart met de dekking "West Africa" wordt geleverd als een micro-SD-kaart die in een adapter voor een SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de NV Charts Update Service.

Compatibiliteit

Navionics+-kaarten zijn compatibel met een breed scala aan kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst van Navionics-kaarten.

Functies

De AF005R voor de Afrikaanse westkust is een elektronische kaart van de NAVIONCS+ serie. Deze omvatten de volgende functies.

  • Zeekaart De Navionics+ Senegal tot Ivoorkust bevat een zeekaart met alle nautische informatie, zowel als plankaart als als detailkaart of havenplan.
  • SonarChart Deze functie toont gecondenseerde dieptelijnen, wat handig kan zijn bij het vissen.
  • Community-bewerkingen Toevoegingen van andere gebruikers en tips voor watersportliefhebbers
  • Dagelijkse updates Onder de term "Verste gegevens" biedt Navionics 365 dagen gratis updates na registratie van de zeekaart.
  • Dock-to-dock Autorouting Automatische routesuggesties tussen start- en eindpunten.
  • SonarChart Live Maak uw eigen zeekaarten of gedetailleerde scans van de bodemstructuur en sla de informatie op uw Navionics+ zeekaart voor Duitsland op.
  • Plotter Sync Breng routes, waypoints en nog veel meer over van mobiel naar plotter of vice versa.

Bijwerken en bijwerken

De Navionics+ West Africa NAAF005 R wordt door NV Charts klaar voor gebruik geleverd met alle nautische gegevens. Zodra u uw nieuwe kaartplotterkaart hebt ontvangen, kunt u deze registreren bij Navionics en vervolgens profiteren van de gratis updates van één jaar. Zo ben je altijd op zee met up-to-date kaarten.
Nadat de periode is verstreken, kunt u de kaart gebruiken als onderdeel van de NV Charts Update Service. Dit is betalend, maar goedkoper dan het kopen van een nieuwe kaart.

Service van NV Charts

Bij NV Charts zijn de Navionics+ zeekaarten op voorraad en kunnen ze snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Praat met ons!

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.