Navionics+ SA004 L Mexico, Karibik bis Brasilien Large

Kaart ID: NASA004L

€ 229,00*

% € 250,00* (8.4% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32490

Beschrijving

Topseller van de elektronische zeekaarten voor de Caraïben en het Panamakanaal!

De NASA004 Large van Navionics is een populaire allround nautische kaart voor elektronische navigatie op motorboten en zeiljachten in de vakantiegebieden de Caraïben, het noordelijke deel van Zuid-Amerika, de Golf van Mexico, Midden-Amerika en de Pacifische kust Mexcio in het noorden en Peru in het zuiden.

Schijf

Deze Navionics+ zeekaart met de dekking "Mexico, Caribbean to Brazil" wordt geleverd als een micro SD-kaart die in een adapter voor een SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de NV Charts update service.

Compatibiliteit

Navionics+-kaarten zijn compatibel met een breed scala aan kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst van Navionics-kaarten. Navionics-kaarten & Updates

Functies

De EU645L is een elektronische kaart van de NAVIONCS+-serie. De volgende kenmerken maken er deel van uit.

  • Zeekaart De Navionics+ NASA004L bevat een zeekaart met alle nautische informatie, zowel als overzeiler als als gedetailleerde kaart of havenplan.
  • SonarChart Deze functie toont gecondenseerde dieptelijnen, wat handig kan zijn bij het vissen.
  • Community-bewerkingen Toevoegingen van andere gebruikers en tips voor watersportliefhebbers
  • Dagelijkse updates Onder de noemer "Freshest Data" biedt Navionics 365 dagen gratis updates na registratie van de zeekaart.
  • Dock-to-dock Autorouting Automatische routesuggesties tussen start- en eindpunten.
  • SonarChart Live Maak uw eigen zeekaarten of gedetailleerde scans van de bodemstructuur en sla de informatie op uw Navionics+ NASA004 Large op
  • Plotter Sync Breng routes, waypoints en nog veel meer over van mobiel naar plotter of vice versa

Bijwerken en bijwerken

De Navionics-kaart wordt geleverd door NV Charts, klaar voor gebruik met alle nautische gegevens. Zodra u uw nieuwe kaartplotterkaart hebt ontvangen, kunt u deze registreren bij Navionics en vervolgens profiteren van de gratis updates van één jaar. Zo ben je altijd op zee met up-to-date kaarten.
Nadat de periode is verstreken, kunt u de kaart gebruiken als onderdeel van de NV Charts Update Service. Dit is betalend, maar goedkoper dan het kopen van een nieuwe kaart. Gelieve ons te contacteren.

Service door NV Charts

Bij NV Charts zijn de Navionics zeekaarten op voorraad en kunnen ze snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Praat met ons!

Annulering uitgesloten

Deze zeekaarten worden op verzoek van de klant door ons voor u gemaakt om u altijd van de meest actuele gegevens te kunnen voorzien. Om deze reden kunnen de tickets niet worden omgeruild of ingetrokken.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

-8 %
Navionics+ EU646L / 46XG Westeuropa Europe, Central & West Large
Europa's kust van Hamburg tot de Canarische Eilanden, de westelijke Middellandse Zee tot Sardinië en de binnenwateren van Duitsland, Nederland en Frankrijk. Navionics EU646L / 46XG-dekking omvat Centr

€ 229,00* € 250,00* (8.4% bespaard)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.