Platinum+ PEU644 L Ostsee Large

Kaart ID: NPEU644L

€ 319,00*

% € 349,99* (8.85% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32555

Beschrijving

De Oostzee van Rügen tot Finland met de Zweedse kust van Oslo tot Haparanda en de Baltische Staten als mSD-kaart voor moderne kaartplotters.

Gebruik de Navionics PEU644 L voor veilige navigatie en lange reizen door de Oostzee.

De PEU644L van Navionics is de uitgebreide zeekaart voor de Oostzee ten oosten van Denemarken en bestrijkt de gebieden van Rügen (Duitsland) tot St. Petersburg (Rusland) en de Finse en Zweedse eilanden, kusten en inhammen. Het Góta-kanaal en de Oslofjord worden ook in kaart gebracht in de Navionics+ PEU644L. 

Omslag

De elektronische zeekaart Navionics+ Ostsee (Oostzee) PEU644L omvat de volgende watersportgebieden:

 • Rügen & Mecklenburg-Voor-Pommeren De wateren rond Rügen en Usedom, evenals de kust van Mecklenburg-Voor-Pommeren van Barth tot Heringsdorf en de binnenwateren van Berlijn maken deel uit van het Oostzeegebied PEU644L.
 • Zweden De hele Zweedse kust inclusief de westelijke archipel, de Sund, Scania, Öland & Gotland, Stockholm Archipel, H&ga Kysten tot Haparanda wordt in kaart gebracht binnen de Navionics+ PEU644L.
 • Finland De PEU644L is ideaal voor kaartplotternavigatie in de Botnische Golf en de Finse Golf, aangezien alle wateroppervlakken, eilanden en kustlijnen bedekt zijn. Ook de binnenwateren in Finland maken deel uit van de PEU644L.
 • Åland De populaire archipel van de Åland-eilanden ligt tussen Finland en Zweden en is volledig in detail opgenomen in de Oostzee-dekking van Navionics.
 • Estland, Letland, Litouwen De Baltische staten zijn voorzien van alle noodzakelijke nautische details in de PEU644L van Navionics. Dit omvat de Saarena en Huima, de Finse Golf en de Golf van Riga.
 • Polen De Navionics+ EU644L voor de Oostzee omvat de Poolse kusten en de binnenwateren (inclusief Mazurië) van het land.
 • Oslofjord Het hele zeegebied en de Noorse kustlijn tot aan het Skagerrak van Kristiansand tot de Zweedse archipel is in kaart gebracht.
 • Deense wateren (incl. Bornholm) vallen niet onder deze kaart

Kenmerken van Navionics Platinum+-kaarten

Met de Platinum+ producten biedt Navionics hoogwaardige zeekaarten met extra voordelen voor vissers, vissers en veeleisende navigators. Platinum+ zijn premium zeekaarten met extra weergave-opties voor nautische en onderwaterinformatie!

 • Digitale zeekaarten - Navigatiekaarten voor de zeegebieden en het binnenland, van de overzichtskaart continu zoombaar tot de havenplannen.
 • SonarChart geeft extra dieptecontouren weer die dichter bij elkaar liggen.
 • Community-bewerkingen bieden inzichten en informatie van andere watersportliefhebbers.
 • Dagelijkse updates - Als onderdeel van de Freshest Data hebben onze klanten de mogelijkheid om hun Navionics-kaarten 365 dagen bij te werken.
 • Dock-to-dock Autorouting - Met deze functie maakt de kaartplotter routesuggesties voor navigatie, rekening houdend met de afmetingen van uw boot. 1 , 2
 • SonarChart Live - Maak uw eigen kaarten. Met een grafische sonar worden sonarlogboeken van het gebied dat u reist opgeslagen op de Platinum+-kaart.
 • Uitgebreide kaartfuncties bieden individuele instellingsopties om vlakke waterpartijen te benadrukken of uw eigen markeringen in te stellen. 1
 • Plotter Sync Plotter Sync stelt eigenaren van Humminbird, Raymarine, Lowrance, Simrad en B&G plotterboten in staat routes en waypoints over te dragen van een mobiel apparaat, kaartlagen bij te werken en nog veel meer. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ Satellietoverlay met SonarChart Shading is een gecombineerde weergave van de landgebieden met satellietbeelden en het watergebied in verschillende tinten voor snellere oriëntatie. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ Reliëfschaduw De nieuwste ontwikkeling in reliëfschaduw om de zeebodem en het onderwatermilieu het beste weer te geven, identificeert de onderwatertopografie in het water. < sup> 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ 3D-weergave - De dynamische driedimensionale weergaven zorgen voor een uitstekend situationeel bewustzijn tijdens het navigeren. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ Panoramafoto's - Actuele luchtfoto's geven informatie voor het selecteren van de juiste haven of de ideale ankerbaai 1 , 2

Let op:

 • 1 Deze functie is alleen beschikbaar zolang de meest recente gegevensperiode actief is
 • 2 Controleer de compatibiliteitslijst om te zien of uw kaartplotter deze moderne functie ondersteunt.
 • 3 De dekking is uitgebreid in Noord-Amerika en Europa, maar nog niet landelijk. Navionics breidt deze functie voortdurend uit en geeft details op hun homepage.

Schijf

Deze Navionics+ zeekaart met de EU644L-cover wordt geleverd als een micro SD-kaart die in een adapter voor SD-kaartsleuven wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de NV Charts update service.

Compatibiliteit

Navionics+-kaarten zijn compatibel met een breed scala aan kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst van Navionics-kaarten. Navionics-kaarten & Updates

Bijwerken en bijwerken

De Navionics-kaart wordt geleverd door NV Charts, klaar voor gebruik met alle nautische gegevens. Zodra u uw nieuwe kaartplotterkaart hebt ontvangen, kunt u deze registreren bij Navionics en vervolgens profiteren van de gratis updates van één jaar. Zo ben je altijd op zee met up-to-date kaarten.
Nadat de periode is verstreken, kunt u de kaart gebruiken als onderdeel van de NV Charts Update Service. Dit is betalend, maar goedkoper dan het kopen van een nieuwe kaart. Neem gerust contact met ons op.

NV Charts Service

Bij NV Charts zijn de Navionics zeekaarten op voorraad en kunnen ze snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Praat met ons!

Annulering uitgesloten

Deze zeekaarten worden op verzoek van de klant door ons voor u gemaakt om u altijd van de meest actuele gegevens te kunnen voorzien. Om deze reden kunnen de tickets niet worden omgeruild of ingetrokken.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Gastlandvlag Estland 30X45cm
Gastlandvlag Estland 30X45cm

Varianten van € 4,90*
€ 8,50*
Gastlandvlag Aland Eilanden 30X45cm
Gastlandvlag Aland Eilanden 30X45cm

Varianten van € 8,90*
€ 12,90*
-1 %
Gastlandvlag Finland 20X30cm
Gastlandvlag Finland 20X30cm

€ 6,90* € 6,99* (1.29% bespaard)

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

-8 %
Navionics+ EU644 L / 44XG Ostsee Large
De Oostzee van Rügen tot Finland met de Zweedse kust van Oslo tot Haparanda en de Baltische Staten als mSD-kaart voor moderne kaartplotters.Gebruik de Navionics EU644 L / 44XG voor veilige navigatie e

€ 229,00* € 250,00* (8.4% bespaard)
Finnische BOOTSPORTKARTEN C 'Aland'
De Finse vaarkaartenset C 'Åland' bestrijkt de Åland-eilanden met de eilandhoofdstad Mariehamn. De oostgrens van deze kaartenset voor de pleziervaart is de lijn Uto - Kökar - Brändö - EskärDe kaar

€ 58,00*
Finnische BOOTSPORTKARTEN D
De Finse pleziervaart kaartenset D bestrijkt de populaire Turku archipel. De meest noordelijke stad in deze kaartenset is Uusikaupunki (Zweeds: Nystad).De kaartenset bevat1 oversegger 1:300.000 met pl

€ 58,00*
Schwedische Serie Stockholm N Norra
De Zweedse recreatieve kaartenset Stockholm Norra bestrijkt de noordelijke Stockholm archipel van Sandhamn tot Öregrund. Voorts wordt ook het zeegebied tussen de Zweedse kust en de Aland-eilanden best

€ 78,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.