Platinum+ PEU645 L Skagerrak & Kattegat Large

Kaart ID: NPEU645L

€ 359,00*

 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32556

Beschrijving

De Baltische Zee tot aan de Alandeilanden, Noorwegen tot Bergen, Denemarken, de Duitse Noordzee en de binnenwateren tot Berlijn worden gedekt door de Navionics Platinum+ PEU645L Skagerak en Kattegat, compatibel met moderne kaartplotters van Raymarine, Simrad en B&G .

Bestseller van elektronische zeekaarten voor de Oostzee!

De Navionics PEU645L is een populaire allround nautische kaart voor elektronische navigatie op motorboten en zeiljachten in de vakantiegebieden van Denemarken, Zweden (naar Stockholm), Duitsland en Noorwegen (naar Bergen).

Omslag

De elektronische zeekaart Navionics Platium+ Skagerrak & Kattegat PEU645L bestrijkt alle Deense wateren en de aangrenzende Duitse, Zweedse en Noorse gebieden. Zowel de Noordzee als de Oostzee zijn gedekt. Ook de binnenwateren in Noord-Duitsland zijn opgenomen in de zeekaart met nautische informatie.

Kenmerken van Navionics Platinum+-kaarten

Met de Platinum+ producten biedt Navionics hoogwaardige zeekaarten met extra voordelen voor vissers, vissers en veeleisende navigators. Platinum+ zijn premium zeekaarten met extra weergave-opties voor nautische en onderwaterinformatie!

 • Digitale zeekaarten - Navigatiekaarten voor de zeegebieden en het binnenland, van de overzichtskaart continu zoombaar tot de havenplannen.
 • SonarChart geeft extra dieptecontouren weer die dichter bij elkaar liggen.
 • Community-bewerkingen bieden inzichten en informatie van andere watersportliefhebbers.
 • Dagelijkse updates - Als onderdeel van de Freshest Data hebben onze klanten de mogelijkheid om hun Navionics-kaarten 365 dagen bij te werken.
 • Dock-to-dock Autorouting - Met deze functie maakt de kaartplotter routesuggesties voor navigatie, rekening houdend met de afmetingen van uw boot. 1 , 2
 • SonarChart Live - Maak uw eigen kaarten. Met een grafische sonar worden sonarlogboeken van het gebied dat u reist opgeslagen op de Platinum+-kaart.
 • Uitgebreide kaartfuncties bieden individuele instellingsopties om vlakke waterpartijen te benadrukken of uw eigen markeringen in te stellen. 1
 • Plotter Sync Plotter Sync stelt eigenaren van Humminbird, Raymarine, Lowrance, Simrad en B&G plotterboten in staat routes en waypoints over te dragen van een mobiel apparaat, kaartlagen bij te werken en nog veel meer. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ Satellietoverlay met SonarChart Shading is een gecombineerde weergave van de landgebieden met satellietbeelden en het watergebied in verschillende tinten voor snellere oriëntatie. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ Relief Shading De nieuwste ontwikkeling voor een optimale weergave van de zeebodem en de onderwaterwereld door middel van relief shading. Dit is een geweldige manier om de onderwatertopografie op het water te identificeren. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ 3D-weergave - De dynamische driedimensionale weergaven zorgen voor een uitstekend situationeel bewustzijn tijdens het navigeren. 1 , 2
 • Logo Navionics Platinum+ Panoramafoto's - Actuele luchtfoto's geven informatie voor het selecteren van de juiste haven of de ideale ankerbaai 1 , 2

Let op:

 • 1 Deze functie is alleen beschikbaar zolang de meest recente gegevensperiode actief is
 • 2 Controleer de compatibiliteitslijst om te zien of uw kaartplotter deze moderne functie ondersteunt.
 • 3 De dekking is uitgebreid in Noord-Amerika en Europa, maar nog niet landelijk. Navionics breidt deze functie voortdurend uit en geeft details op hun homepage.

Schijf

Deze elektronische zeekaart wordt geleverd op een mSD-gegevensdrager, die zich in een SD-kaartadapter bevindt.

Compatibiliteit

De Navionics Platinum+ Duitsland en de Baltische Zee van Rügen tot Oslo is compatibel met tal van moderne kaartplotters van merken als Raymarine, Humminbird, Simrad, B&G en Lowrance.
Tip: Vermeld bij het bestellen van uw zeekaart altijd het merk en model van uw kaartplotter om verkeerde leveringen te voorkomen. U kunt ook de HanseNautic compatibiliteitslijst controleren om te zien of uw kaartplotter Platinum+ kan verwerken kaarten.

Bijwerken en bijwerken

De Navionics-kaart wordt geleverd door NV Charts, klaar voor gebruik met alle nautische gegevens. Zodra u uw nieuwe kaartplotterkaart hebt ontvangen, kunt u deze registreren bij Navionics en vervolgens profiteren van de gratis updates van één jaar. Zo ben je altijd op zee met up-to-date kaarten.
Nadat de periode is verstreken, kunt u de kaart gebruiken als onderdeel van de NV Charts Update Service. Dit is betalend, maar goedkoper dan het kopen van een nieuwe kaart. Neem gerust contact met ons op.

NV Charts Service

Bij NV Charts zijn de Navionics zeekaarten op voorraad en kunnen ze snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Praat met ons!

Annulering uitgesloten

Deze zeekaarten worden op verzoek van de klant door ons voor u gemaakt om u altijd van de meest actuele gegevens te kunnen voorzien. Om deze reden kunnen de tickets niet worden omgeruild of ingetrokken.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.