Navionics+ EU644 L / 44XG Ostsee Large

Kaart ID: NAEU644L

€ 229,00*

% € 250,00* (8.4% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32577

Beschrijving

De Oostzee van Rügen tot Finland met de Zweedse kust van Oslo tot Haparanda en de Baltische Staten als mSD-kaart voor moderne kaartplotters.

Gebruik de Navionics EU644 L / 44XG voor veilige navigatie en lange reizen door de Oostzee.

de EU644L van Navionics is de uitgebreide zeekaart voor de Oostzee ten oosten van Denemarken, die de gebieden van Rügen (Duitsland) tot St. Petersburg (Rusland) en de Finse en Zweedse eilanden, kusten en inhammen beslaat. Het G&ta-kanaal en de Oslofjord worden ook in kaart gebracht in de Navionics+ EU644L. 

omslag

De elektronische zeekaart Navionics+ Oostzee EU644L omvat de volgende watersportgebieden:

 • Rügen & Mecklenburg-Voor-Pommeren De wateren rond Rügen en Usedom, evenals de kust van Mecklenburg-Voor-Pommeren van Barth tot Heringsdorf en de binnenwateren van Berlijn maken deel uit van het Oostzeegebied EU644L.
 • Zweden De hele Zweedse kust inclusief de westelijke archipel, Sund, Skåne, Åland & Gotland, Stockholm Archipel, Höga Kysten tot Haparanda is in kaart gebracht binnen Navionics+ EU644L.
 • Finland De EU644L is ideaal voor kaartplotternavigatie in de Botnische Golf en Finland, aangezien alle wateroppervlakken, eilanden en kustlijnen bedekt zijn. Ook de binnenwateren in Finland maken deel uit van de EU644L.
 • Een land De populaire Åland-archipel ligt tussen Finland en Zweden en is volledig in detail opgenomen in Navionics' Oostzee-verslaggeving.
 • Estland, Letland, Litouwen De Baltische staten zijn voorzien van alle benodigde nautische details in de Navionics EU644L. Dit omvat de Saarena en Huima, de Finse Golf en de Golf van Riga.
 • Polen De Navionics+ EU644L voor de Oostzee omvat de Poolse kusten en de binnenwateren (inclusief Mazurië) van het land.
 • Oslofjord Het hele zeegebied en de Noorse kusten tot aan het Skagerrak van Kristiansand tot de Zweedse archipel worden in kaart gebracht.
 • De Deense wateren (incl. Bornholm) vallen niet onder deze kaart

schijf

Deze Navionics+ nautische kaart met de "EU644L" cover wordt geleverd als een micro SD-kaart die in een adapter voor een SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de NV Charts update service.

Compatibiliteit

Navionics+ kaarten zijn compatibel met een groot aantal kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst van Navionics-kaarten. Navionics-kaarten & updates

Kenmerken

De EU644L is een elektronische kaart van de NAVIONCS+ serie. De volgende kenmerken maken er deel van uit. Een gedetailleerde beschrijving van de functionaliteiten is beschikbaar op: Navionics-kaarten & updates .

 • zeekaart De Navionics+ kaarten bevatten een zeekaart met alle nautische informatie, zowel als overzeiler als als detailkaart of havenplan.
 • Sonarkaart Deze functie toont gecondenseerde dieptelijnen, wat handig kan zijn bij het vissen en vissen.
 • community-bewerkingen Aanvullingen van andere gebruikers en tips voor watersporters
 • Dagelijkse updates onder de term "Nieuwste gegevens" Navionics biedt 365 dagen gratis updates na kaartregistratie.
 • Autorouting van dock naar dock begin- en eindpunt.
 • Sonarkaart Live Maak uw eigen zeekaarten of gedetailleerde scans van de bodemstructuur en sla de informatie op uw Navionics+ kaart op
 • plotter synchronisatie Breng routes, waypoints en nog veel meer over van het mobiele apparaat naar de plotter of vice versa

bijwerken en bijwerken

de Navionics-kaart wordt door NV Charts gebruiksklaar geleverd met alle nautische gegevens. Zodra u uw nieuwe kaartplotterkaart hebt ontvangen, kunt u deze registreren bij Navionics en vervolgens profiteren van de gratis updates van één jaar. Zo ben je altijd op zee met up-to-date kaarten.
Nadat de periode is verstreken, kunt u de kaart gebruiken als onderdeel van de NV Charts Update Service gebruiken. Dit is betalend, maar goedkoper dan het kopen van een nieuwe kaart.

Service van NV Charts

Bij NV Charts zijn de Navionics zeekaarten op voorraad en kunnen ze snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Neem contact met ons op!

Annulering uitgesloten

Deze zeekaarten worden op verzoek van de klant door ons voor u gemaakt om u altijd van de meest actuele gegevens te kunnen voorzien. Om deze reden kunnen de tickets niet worden geruild of ingetrokken.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

Finnische BOOTSPORTKARTEN B
De Finse pleziervaartkaartenset B bestrijkt de zuidelijke Finse kust van Helsinki tot Parainen.De kaartenset omvat2 overzeilers 1:300.0002 zeekaarten westelijk deel van de Finse Golf incl. de kust van

€ 58,00*
Charts of Estonia 2
De Estlandse pleziervaart kaartenset 'Charts of Estonia 2' vol 2 Väinameri Suurupi Peninsula to Saaremaa is een officiële Estlandse pleziervaart kaartenset in het formaat 30x42 in een spiraalbinding h

€ 85,00*
Finnische BOOTSPORTKARTEN D
De Finse pleziervaart kaartenset D bestrijkt de populaire Turku archipel. De meest noordelijke stad in deze kaartenset is Uusikaupunki (Zweeds: Nystad).De kaartenset bevat1 oversegger 1:300.000 met pl

€ 58,00*
Charts of Estonia 1
De Estse pleziervaart kaartenset 'Kaarten van Estland 1' Deel 1 Golf van Finland Suuprupi schiereiland tot Narva is een officiële Estse pleziervaart kaartenset in 30x42 formaat in een spiraalband het

€ 85,00*
Gastlandvlag Ålandeilanden 20X30cm
Gastlandvlag Ålandeilanden 20X30cm

€ 8,90*
Schwedische Serie Bottenhavet S Södra
De Zweedse kaartenset voor de pleziervaart Bottenhavet S Södra is de meest zuidelijke van de drie Zweedse kaartensets voor de Botnische Golf en is de directe voortzetting van de kaartenset Stockolm No

€ 78,00*
Schwedische Serie Bottenhavet N Norra
De Zweedse serie Bottenhavet N Norra bestrijkt het centrale Zweedse kustgedeelte in de Botnische Golf. Deze strekt zich uit van Sundsvall in het zuiden tot Sikå in het noorden.Deze kaartenset is hoofd

€ 78,00*

Producten in de buurt van dit artikel

Producten in de buurt van dit artikel

-8 %
Platinum+ PEU644 L Ostsee Large
De Oostzee van Rügen tot Finland met de Zweedse kust van Oslo tot Haparanda en de Baltische Staten als mSD-kaart voor moderne kaartplotters.Gebruik de Navionics PEU644 L voor veilige navigatie en lang

€ 319,00* € 349,99* (8.85% bespaard)
Finnische BOOTSPORTKARTEN C 'Aland'
De Finse vaarkaartenset C 'Åland' bestrijkt de Åland-eilanden met de eilandhoofdstad Mariehamn. De oostgrens van deze kaartenset voor de pleziervaart is de lijn Uto - Kökar - Brändö - EskärDe kaar

€ 58,00*
Finnische BOOTSPORTKARTEN D
De Finse pleziervaart kaartenset D bestrijkt de populaire Turku archipel. De meest noordelijke stad in deze kaartenset is Uusikaupunki (Zweeds: Nystad).De kaartenset bevat1 oversegger 1:300.000 met pl

€ 58,00*
Schwedische Serie Stockholm N Norra
De Zweedse recreatieve kaartenset Stockholm Norra bestrijkt de noordelijke Stockholm archipel van Sandhamn tot Öregrund. Voorts wordt ook het zeegebied tussen de Zweedse kust en de Aland-eilanden best

€ 78,00*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.