Turkish Waters and Cyprus Pilot

Kaart ID: IB0192-1

€ 59,90*

 
 
Productnummer: 22377

Beschrijving

Turkse wateren en Cyprus Pilot bestrijkt de gehele kust van Turkije van de Zwarte Zee tot de Egeïsche kust tot aan de Syrische grens.

De kusten havens en jachthavens van het eiland Cyprus worden ook beschreven. Er zijn weinig mooiere steden ter wereld om je in onder te dompelen maar dat is precies wat de auteurs in Istanbul hebben kunnen doen bij het onderzoek van deze tiende editie. Hun onderzoek bracht hen ook naar het zuiden naar Göçek en naar Cyprus. Veel is veranderd met de voltooiing van nieuwe jachthavens maar veel is ook hetzelfde gebleven namelijk de warmte en gastvrijheid van de mensen die je ontmoet.Deze nieuwe editie bevat alle nieuwste jachthaven informatie en ontwikkelingen met nieuwe plattegronden en foto's veel gemaakt door de auteurs.Turkish Waters and Cyprus Pilot wordt beschouwd als de essentiële metgezel bij het zeilen op deze wateren.

Informatie

  • Havenplannen & luchtfoto's
  • In het Engels
  • Landenspecifieke informatie
  • Informatie over havenfaciliteiten
  • Ook met ankerplaatsen 
  • Bruikbare contactgegevens
  • Regelingen Belastingen en Wetten

Bereik

  • Kust van Turkije
  • Istanbul
  • Cyprus

Updates

Voor Imray Laurie Norie & Wilson Ltd producten kunt u terecht op hun internet site Imray.com om updates te krijgen. Deze kunnen worden gedownload in PDF-formaat en verwijzen altijd naar de meest recente editie. 

Over Imray

Imray Laurie Norie & Wilson Ltd werd in 1904 opgericht door de fusie van drie uitgevers van zeekaarten en produceert nog steeds kaarten en boeken speciaal voor de pleziervaart. Een klein deskundig team van cartografen redacteuren en productontwerpers werkt aan producten die voldoen aan de hedendaagse eisen voor moderne navigatie. Het bedrijf is vooral bekend om zijn grote reeks Engelstalige havenhandleidingen waarmee grote delen van de wereld kunnen worden bereisd.

Format: Hardcover / gebunden
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

-4 %
Greek Waters Pilot
De cruisegids Greek Waters Pilot van Lucinda en Rod Heikell bestrijkt de gehele kusten en eilanden van Griekenland.De gids wordt al bijna 30 jaar gepubliceerd en bestrijkt het gehele gebied van de Ion

€ 59,40* € 62,50* (4.96% bespaard)
Italian Waters Pilot
Italiaanse Wateren Piloot. Een vaargids voor de westkust van Italië en Malta in één deel door Rod en Lucinda Heikell.Italian Waters Pilot is de enige Engelstalige gids voor watersporters die de kusten

€ 59,90*
Harbour Guide Croatia - Montenegro - Slovenia
Engels-talige editie van de Skagerrak Forlag's Harbour Guide Slovenia Croatia and Montenegro die de kusten van deze landen en hun eilanden bestrijkt.330 Havens Baaien Beschermde natuurlijke aanlegplaa

€ 69,90*
Flagge Türkei

€ 4,90*
Gastlandvlag Griekenland 20X30cm
Gastlandvlag Griekenland 20X30cm

€ 6,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.