Navionics+ EU076 Benelux und Westdeutschland Regular

Kaart ID: NAEU076R

€ 149,00*

% € 160,00* (6.88% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32453

Beschrijving

De Navionics+ kaart EU076R Benelux en West-Duitsland (Benelux & Duitsland, West) bestrijkt de Belgische, Nederlandse, Luxemburgse en Noordwest-Duitse wateren.

Alle kenmerken van de Navionics+-kaarten EU076R Benelux en West-Duitsland (Benelux & Duitsland, West) voor een kleiner gebied tegen een betaalbare prijs! 

de Navionics+ zeekaarten Benelux en West-Duitsland (Benelux & Duitsland, West) EU076R is interessant voor alle watersporters die de kustgebieden willen verkennen en met hun motorboten en zeiljachten elektronische zeekaarten op plotterapparaten willen gebruiken.

schijf

Deze Navionics+ nautische kaart met de dekking "Benelux en West-Duitsland" wordt geleverd als een micro SD-kaart die in een adapter voor een SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de Updateservice voor NV Charts.

Compatibiliteit

Navionics+ kaarten zijn compatibel met een groot aantal kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst van Navionics-kaarten. Navionics-kaarten & updates

Kenmerken

De Navionics+ kaart EU076R Benelux en West Germany is een elektronische kaart van de NAVIONCS+ serie. De volgende kenmerken maken er deel van uit.

  • zeekaart De Navionics+ "Benelux en West-Duitsland" bevat een zeekaart met alle nautische informatie, zowel als plankaart als als detailkaart of havenplan.
  • Sonarkaart Deze functie toont gecondenseerde dieptelijnen, wat handig kan zijn bij het vissen en vissen.
  • community-bewerkingen Aanvullingen van andere gebruikers en tips voor watersporters
  • Dagelijkse updates onder de term "Nieuwste gegevens" Navionics biedt 365 dagen gratis updates na registratie van de zeekaart.
  • Autorouting van dock naar dock Automatische routesuggesties tussen elk begin- en eindpunt.
  • Sonarkaart Live Maak uw eigen zeekaarten of gedetailleerde scans van de bodemstructuur en sla de informatie op uw Navionics+ zeekaart voor Duitsland op.
  • plotter synchronisatie Breng routes, waypoints en nog veel meer over van het mobiele apparaat naar de plotter of vice versa.

NV Charts Update Service

Bij NV Charts zijn de Navionics zeekaarten op voorraad en kunnen ze snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Neem contact met ons op!

Annulering uitgesloten

Deze zeekaarten worden op verzoek van de klant door ons voor u gemaakt om u altijd van de meest actuele gegevens te kunnen voorzien. Om deze reden kunnen de tickets niet worden geruild of ingetrokken.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

NV Charts Nederland NL2 - Waddenzee
De NV Charts Nederland NL2 is de ideale kaart om de regio Waddenzee te beleven.De kaartenserie, speciaal ontworpen voor de pleziervaart, bevat de zeekaarten in verschillende formaten, evenals alle hav

Varianten van € 58,49*
€ 64,99*
-18 %
Navionics+ EU645 L / 45XG / Ostsee - Skagerrak & Kattegat Large
De Baltische Zee tot de Alandeilanden, Noorwegen tot Bergen, Denemarken, de Duitse Noordzee en de binnenwateren tot Berlijn worden gedekt door de Navionics+ EU645L / 45XG Skagerak en Kattegat, compati

€ 205,00* € 250,00* (18% bespaard)
-6 %
Navionics+ EU077 R Dänemark, Norddeutschland und Polen (Küste) Regular
De Navionics+ zeekaart NAEU077R bestrijkt de Duitse en Deense territoriale wateren, inclusief de gehele monding van de Eems en het eiland Bornholm, nieuw toegevoegd is de kust van PolenAlle functies v

€ 149,00* € 159,00* (6.29% bespaard)
-6 %
Navionics+ EU060 R Deutschland Binnen Regular
De Navionics+ zeekaart EU060R Deutschland Binnen (Duitsland, meren en rivieren) bestrijkt de Duitse binnenwaterenAlle functies van de Navionics+ zeekaarten Deutschland Binnen (Duitsland, Meren &a

€ 149,00* € 160,00* (6.88% bespaard)
NV Charts Nordsee DE13 - Ostfriesland, Borkum bis Helgoland & Ems
De Oost-Friese eilanden Borkum Juist Norderney Baltrum Langeoog Spiekeroog en Wangerooge vormen zowel een heerlijk als uitdagend gebied. Schijnbaar eindeloze ruimte een fris briesje en lange stra

Varianten van € 58,49*
€ 64,99*
NV Charts Nordsee DE11 - Elbe, Hamburg bis Helgoland
Zeekaart Noordzee NV Atlas Elbe DE11 Editie 2022Hamburg naar Helgoland de wereldberoemde Noord-Duitse havenstad en Duitslands enige hoogzee-eiland. De kaartenset DE 11 Elbe naar Helgoland brengt u van

Varianten van € 58,49*
€ 64,99*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.